4-tedenski program Joeja Dispenze za ustvarjanje življenja, ki si ga želite

0
230

 

Dr. Joe Dispenza s svojim delom razkriva starodavna znanja in spretno povezuje znanost in duhovnost. Pri svojem delu združuje nevroznanost, možgansko kemijo, biologijo, genetiko in kvantno fiziko, da bi odkril in vam pokazal, kaj je v resnici mogoče doseči.

V svetovni uspešnici Odvadite se biti to, kar ste vam bo predal znanje, s katerim boste lahko spremenili kateri koli vidik samega sebe. Korak za korakom vas bo naučil uporabljati orodja, s katerimi boste uvedli spremembe v svoje življenje.

Teorijo potem prenese v prakso, in sicer v obliki štiritedenskega programa temeljnih osebnostnih sprememb. Pokaže, kako lahko s strukturiranim programom meditacije zavestno premrežimo svoje nevronske mreže, da bi okrepili ustvarjalnost in občutke radosti.

Ko se enkrat odvadite biti to, kar ste, in spremenite delovanje svojega uma, se bo vaše življenje za vedno spremenilo!

Knjigo prelistajte tukaj

»Ta knjiga mogočna mešanica vrhunskih znanstvenih dognanj in primerov iz vsakdanjega življenja. Ta zmes je vtkana v popoln recept za vsakdanje življenje. Ko nova odkritja spremenijo naše poznavanje atoma, to spremeni naše poznavanje sebe, posledično pa se morajo spremeniti tudi naši možgani. Takšna je namreč hierarhija znanstvenih dognanj.

Dr. Joe Dispenza v štirinajstih jedrnatih poglavjih na podlagi desetletij izkušenj opisuje, da so subtilne spremembe na področju izkoriščanja naših možganov kvantni ključ do pozitivnih sprememb v naših telesih, življenjih in odnosih. Zanesljiv in praktičen priročnik, ki temelji na kakovostnih raziskavah, boste želeli imeti nenehno v bližini, kajti tehnike dr. Joeja so preproste za izvajanje, vsakomur pa ponujajo priložnost eksperimentiranja z njegovim lastnim kvantnim poljem.

Knjiga opisuje mogočne vaje, ki razkrivajo, zakaj se ne znebimo starih prepričanj, prinaša preproste metode, ki nas dobesedno izstrelijo onkraj vpliva omejujočih prepričanj. Knjiga je priročnik za uspešno življenje – ko bi ga le dobili že v prvem razredu. Če ste imeli od nekdaj občutek, da se pri biologiji niste naučili dovolj, obenem pa ste se ustrašili strokovnega znanstvenega izrazoslovja, vam lahko povem, da je to čudovita knjiga, na katero ste čakali!«

– Gregg Braden, avtor knjižne uspešnice Med znanostjo in duhovnostjo

Več o knjigi si preberite tukaj