6 novih prednaročil svetovnih uspešnic, ki jih ne smete spregledati

0
117
Danes vam z veseljem predstavljamo kar šest prednaročil, ki smo jih za vas pridno pripravljali vse poletje.

Gre za čudovite knjižne uspešnice, ki se dotikajo pomembnih in aktualnih tem, kot so povezava med našimi stiskami ter pritiski sodobnega življenja; kako najti, negovati in izpustiti ljubezen; kako uporabiti zdravilno moč spolnosti; kako postaviti zdrave osebne meje in še veliko več.

Pobrskajte po spodnjem seznamu – prepričani smo, da boste nad knjigami tako navdušeni kot mi! ????

Gabor Maté in Daniel Maté
Navidezna normalnost
Gabor Maté, priznani zdravnik, strokovnjak za zasvojenost in pisec, v svoji novi knjigi analizira prikrite vzroke telesne in duševne bolehnosti. 

Doktor Maté je v štirih desetletjih klinične prakse ugotovil zmotnost običajne definicije ‘normalnega’ in dognal, da so tako rekoč vse bolezni pravzaprav naravna posledica življenja v nenormalni civilizaciji, v kateri se vedno bolj oddaljujemo od svoje prave biti.

Navidezno normalnost lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj
Jay Shetty
8 pravil ljubezni
Jay Shetty, avtor uspešnice Mislite kot menih, nam v novi knjigi ponuja pronicljiv vodnik po vseh stopnjah ljubezenskega odnosa

Namesto klišejskih opisov Shetty razkriva konkretne korake, kako bolje pokazati in negovati ljubezen, kako lahko s partnerjem skupaj zmagujemo ali izgubljamo, kako ljubezen sploh opredeliti in kaj se v resnici zlomi, ko se razidemo.

8 pravil ljubezni lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj
Amara Charles
Učenja in vaje Quodoushke
Izročilo Quodoushke temelji na starodavnih majevskih, olmeških in tolteških učenjih ter prinaša navodila o spolnosti, intimnosti in odnosih. 

Te prakse, ki se prenašajo iz generacije v generacijo s strani nagualskih starešin, izkoriščajo zdravilno moč spolne združitve in orgazma. Pripomorejo k oživitvi razmerij, celjenju čustvenih ran in odkrivanju zdravilne moči spolnosti.

Učenja in vaje Quodoushke lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj
Terri Cole
Mojstrica mej
Psihoterapevtka Terri Cole pri pisanju knjige izhaja iz preproste, a ključne domneve, da brez zdravih meja ne morete živeti pristno in izpolnjeno.

Če ste izčrpani zaradi pretiranega razdajanja, pretiranega dela in celo pretiranega čutenja, je čas, da spremenite svoje življenje. V knjigi Mojstrica mej boste izvedeli, kako pristno izraziti svoje želje, potrebe in omejitve, da boste lahko živeli srečno in zdravo življenje, ki si ga zaslužite.

Mojstrico mej lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj
Iain S. Thomas, GPT-3 in Jasmine Wang
Kaj nas dela človeške?
Kako bi se vam zdelo, če bi lahko modrost priljubljenih knjig posredovali najnaprednejši umetni inteligenci na svetu in bi vam potem podala odgovore?

Pesnik Iain S. Thomas in raziskovalka Jasmine Wang sta ustvarila knjigo tako, da sta najprej posredovala bogastvo najljubših spisov človeštva najnaprednejši umetni inteligenci na svetu, imenovani GPT-3, potem pa sta ji zastavila najbolj pereča vprašanja o življenju. Nastali so pogovori, zdaj zajeti v tej knjigi.

Kaj nas dela človeške lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj
Andrew Holleran
Kraljestva peska
Kraljestvo peska je ganljiva zgodba o poželenju in grozi. Brezimni pripovedovalec je gej, ki se je preselil na Florido, da bi skrbel za svoje ostarele starše – na vrhuncu epidemije aidsa – in ki je ugotovil, da po njihovi smrti ne more oditi. Z obešenjaškim humorjem popisuje ponižanja, povezana s staranjem v majhnem mestu.

»Nadvse iskren roman o osamljenosti človeka.« Oprah Daily

Kraljestvo peska lahko v prednaročilu naročite 20 % ceneje!

Kliknite tukaj