AKCIJA MESECA: Pesniška zbirka Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov+darilo knjiga Železna volja

0
2241

Drage bralke, dragi bralci,

posebej bi vas želeli seznaniti s pesniško zbirko Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov, ki jo lahko preberete v kar štirih jezikih. Samostojno v slovenskem jeziku, dvojezično angleško-slovensko, dvojezično špansko-slovensko; dvojezično nemško-slovensko.

Listanje po knjigi, prebiranje pesmi spremljajo izvirne botanične risbe modrocvetnega rastlinja (lan, spominčica, plavica, razprostrta zvončnica…) akademske slikarke Marije Prelog.

Na mednarodnem pesniškem natečaju mesta Salo, Italija (Concorso Internazionale di Poesia e Narrativa, Citta di Salo) je pričujoča zbirka prejela nagrado žirije.

Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc vam v februarju in marcu nudi pesniško zbirko Vladimire Rejc v želeni jezikovni različici po promocijski ceni 15 evrov!

Več o pesniški zbirki na:

https://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=117&id=683

RAZPRODAJA: VSE PO 5

Ob nakupu pesniške zbirke prejmete brezplačno darilo – knjigo Železna volja, priznanega slovenskega nogometaša Luke Elsnerja.

Več o knjigi na:

https://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=117&id=1908

Za naročilo nas kontaktirajte po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com ali po telefonu na 041 618 408. Ob kontaktu je potrebno navesti, da gre za nakup pesniške zbirke po vroči akciji z darilom knjige Železna volja.

Poštnina je ob nakupu 5 paketov brezplačna. Možen je tudi oseben prevzem knjig.

 

Vabljeni k nakupu!