AKCIJA MESECA: Pesniška zbirka Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov+darilo knjiga Železna volja

0
1775

Drage bralke, dragi bralci,

posebej bi vas želeli seznaniti s pesniško zbirko Vladimire Rejc: Potovanje nemih obrazov, ki jo lahko preberete v kar štirih jezikih. Samostojno v slovenskem jeziku, dvojezično angleško-slovensko, dvojezično špansko-slovensko; dvojezično nemško-slovensko.

Listanje po knjigi, prebiranje pesmi spremljajo izvirne botanične risbe modrocvetnega rastlinja (lan, spominčica, plavica, razprostrta zvončnica…) akademske slikarke Marije Prelog.

Na mednarodnem pesniškem natečaju mesta Salo, Italija ( Concorso Internazionale di Poesia e Narrativa, Citta di Salo) je pričujoča zbirka prejela nagrado žirije.

Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc vam v maju in juniju nudi pesniško zbirko Vladimire Rejc v želeni jezikovni različici po promocijski ceni 15 evrov!

Več o pesniški zbirki na:

https://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=117&id=683

RAZPRODAJA: VSE PO 5

Ob nakupu pesniške zbirke prejmete brezplačno darilo – knjigo Železna volja, priznanega slovenskega nogometaša Luke Elsnerja.

Več o knjigi na:

https://www.ventilatorbesed.com/?opcija=kom_clanki&oce=117&id=1908

Za naročilo nas kontaktirajte po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com ali po telefonu na 041 618 408. Ob kontaktu je potrebno navesti, da gre za nakup pesniške zbirke po vroči akciji z darilom knjige Železna volja.

Poštnina je ob nakupu 5 paketov brezplačna. Možen je tudi oseben prevzem knjig.

 

Vabljeni k nakupu!