ARTish #9 ustvarjalnost na Gornjem trgu v Ljubljani

0
181

 

Zadnjo avgustovsko soboto, 25. 8., bo pisana dnevna soba že četrtič oživela čudovit Gornji trg v samem središču stare Ljubljane.

Gornji trg bo zaživel in zažarel v pisanih barvah številnih unikatnih del izbranih slovenskih ustvarjalcev, katerih dela bodo tudi naprodaj. Stojnice se bodo šibile pod čudovitim unikatnim nakitom, oblačili in obuvali, pohištvom, ilustracijami, lutkami, dodatki za dom, keramiko, lesenimi izdelki in mnogimi drugimi ročno izdelanimi unikati.

Tudi tokrat bo potekala izmenjava rabljenih oblačil (prineseš eno oblačilo in odneseš drugo), z nami pa bo redni spremljevalec Zavod LU – Love is Universal.

Cel dan bodo potekale številne brezplačne delavnice, na primer aroma delavnica z Nino Medved (Magnolija), kjer bomo izdelovali afrodizična masažna olja.

 

 

ARTish ni le prostor, kjer se zbirajo ustvarjalci. Je prostor, kjer si lahko mimoidoči spočijejo oči, se napolnijo z ustvarjalno energijo, ki jo s svojimi unikatnimi deli širijo ustvarjalci, se naučijo česa novega, se obdarijo in poklepetajo z ARTishani. Festival nadaljuje s svojim poslanstvom, da vsako zadnjo soboto v mesecu postane skupno mesto ustvarjalcev, artistov in mnogih, ki umetnost vsakodnevno živijo in tako tudi dobijo možnost, da med seboj izmenjajo ideje, mnenja in se spodbujajo pri svojem delu.

 

 

ARTish na Gornejm trgu podpira tudi Turizem Ljubljana.