Beletrinini dogodki

0
119
Drage bralke in dragi bralci,spremljajte dogodke, ki jih za vas pripravljamo v tem tednu.
Beletrina v živoOglejte si novo epizodo Beletrine v živo. Tokrat smo se posvetili novi knjigi Aleša Štegra z naslovom Na kraju zapisano, ki združuje zapise njegovega dvanajst let trajajočega projekta z enakim imenom, tekom katerega je vsako leto odpotoval ter v dvanajstih urah, brez priprav ali kasnejših popravkov, zabeležil svoje doživljanje raznoterih krajev in časov. Šteger se bo o svojem delu pogovarjal z urednikom Andražem Gombačem.
Dva – Aleš Šteger in Jurij Hudolin predstavljata svoji novi knjigi v CukrarniJutri, v torek, 30. maja 2023, ob 19. uri se v ljubljanski Cukrarni obeta prav poseben dogodek. Skupaj bosta nastopila dva Beletrinina avtorja, besedna čarodeja Aleš Šteger in Jurij Hudolin. Predstavila bosta vsak svojo novo knjigo, Šteger knjigo poetično angažiranih zapisov in fotografij projekta Na kraju zapisano, ki je nastajal kar dvanajst let na večih celinah, Hudolin pa svoj novi roman Čas lepih žensk. Pogovor bo vodila Taja Lesjak Šilak. Prijazno vabljeni, vstop je prost!
88. Huda pokušnja! z Mileno Zupančič in Bojanom KulčarjemVabljeni na 88. Hudo pokušnjo!, ki bo v sredo, 31. maja, ob 19. uri v Domu KULTure muziKafe na Ptuju. Z nami bosta ikona slovenskega filma in gledališča Milena Zupančič ter intimni poznavalec Laškega rizlinga Bojan Kulčar. Na dogodku nam bo igralka odprla vrata v svoj svet in predstavila nekaj zgodb iz razprodane biografije Kot bi luna padla na zemljo, ki jo je napisal Tadej Golob.Lepo vabljeni, vstop je prost!