Croatia Boat Show v Splitu od 12. do 17. 4. 2011

0
116

Letošnji "Croatia Boat Show", največja navtična manifestacija v jugovzhodni Evropi in eden od najprestižnejših sejmov na svetu, bo odprl svoja vrata 12. aprila v splitskem pristanišču.

 

Proizvajalci plovil in opreme oziroma različnih navtičnih rekvizitov so v Croatia Boat Showu prepoznali priložnost za vzpostavitev odličnega poslovnega sodelovanja, zaljubljenci v plovila pa bodo uživali v prizoru mestnega pristanišča, popolnjenega z najnovejšimi modeli jaht. Croatia Boat Show bo od 12. do 17. aprila odprl vrata tudi ponudbi, ki sicer ni navtična, vendar pa so navtičarji zagotovo njeni ljubitelji – gastronomskim specialitetam in degustaciji avtohtonih vin.

 

Še vedno ni znano točno število razstavljavcev, ki bodo nastopali na 13. navtičnem sejmu v Splitu, vendar organizatorji potrjujejo, da so predhodni sejmi v Cannesu, Genovi in Düsseldorfu potrdili, da si je navtični trg srednje in jugovzhodne Evrope opomogel ter da postaja bolj dinamičen in izzivalnejši za največje igralce svetovne navtične industrije. Pričakuje se, da bo tudi letošnji "Croatia Boat Show" mesto sklepanja donosnih poslov in sodelovanja, hkrati pa bo na najboljši način promoviral Split kot vrhunsko metropolo na Jadranu.

 

Slike plovil, privezanih pred očarljivo „kuliso“ Dioklecijanove palače, so obšle svet in na najboljši način promovirale Hrvaško kot edinstveno navtično-turistično destinacijo. Naravne lepote in kulturna dediščina hrvaške obale in otokov pa so še dodatni razlog za spomladanski obisk tega mesta.

 

Vabljeni v Split!