Gremo v letni kino!

0
55

Po odprtju Kinodvorišča v atriju Slovenskih železnic v mestnem kinu nadaljujemo s pripravami na Film pod zvezdami in Letni Kinodvor na Kongresnem trgu.

Film pod zvezdami, ki ga že vrsto let pripravljamo v soorganizaciji z Ljubljanskim gradom, bomo letos spremljali med 16. julijem in 8. avgustom. Gledalci bodo uživali v najbolj odmevnih filmih pretekle kinematografske sezone, program pa bomo, kot vsako leto, prepletli z nekaj svežimi predpremiernimi naslovi in posebnimi projekcijami. Program bomo objavili 1. julija, ko se začne tudi predprodaja vstopnic.

V nekoliko zgodnejšem avgustovskem terminu bomo letos s filmi znova tudi v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu. Tridnevna brezplačna prireditev, ki jo vsako leto pripravljamo v poklon pomembnim obletnicam v zgodovini filma in mesta, bo potekala od 11. do 13. avgusta. Z njo se mestni kino že sedmo leto zapored postavlja ob bok primerljivim projektom s področja kulturnega turizma v Locarnu, na Dunaju, v Parizu, Londonu in Bologni.

Ob doslednem upoštevanju novih previdnostnih ukrepov in priporočil bomo vsem obiskovalcem tako na Filmu pod zvezdami kot v Letnem Kinodvoru na Kongresnem trgu zagotavljali kakovostno, varno in prijetno filmsko doživetje.