Jasna in kratka navodila za kvalitetno življenje Sanele Banović

0
52

 

Danes vas toplo vabimo na predavanje navdihujoče in iskrene Sanele Banović, zdravnice, ki se s svojo osebno zgodbo vedno znova dotakne prav vsakega od nas.

Sanela Banović pravi:

»Nikjer nisem zasledila jasnih, kratkih, jedrnatih navodil, kako čim dlje obdržati v dobrem stanju človeka kot zemeljsko živo bitje. Tako preprosto. Počasi sem dojela, da jih bom sestavila sama. Zato je nastala knjiga Spodbude.«

V svojih Spodbudah nam prinaša pomembna sporočila o hvaležnosti, odpuščanju, ljubezni, solidarnosti in nas spomni, da ljudje živimo, kot da je prvih 60 let samo generalka. Pa ni, kje pa – to je gala premiera, ki ne bo videla reprize! Zato je treba živeti in biti srečen zdaj!

Sanela bo 22. maja ob 19. uri imela predavanje v Cankarjevem domu, kjer bo z nami delila jasna navodila za kvalitetno življenje.

Zelo rada pove, da smo Slovenci čudoviti ljudje, in si želi, da si prav vsak od nas zgradi mogočno hišo zdravja s šestimi pomembnimi elementi: DOTIK, DRUŽENJE, KOMUNIKACIJA, SPOLNOST, GIBANJE in SPANJE, ter si oblikuje podporno okolje, ki naj ga sestavljajo družina in nekaj pravih prijateljev – in ne tisoče neznancev na družbenih omrežjih.