Kdo ste bili, preden vam je svet povedal, kdo morate biti?

0
135

V vsaki ženski se skriva glas hrepenenja. Tako zavzeto si prizadevamo, da bi bile dobre: dobre partnerice, hčere, matere, uslužbenke in prijateljice.

Upamo, da se bomo zaradi tega prizadevanja počutile žive. Toda zgodi se nasprotno: preobremenjene smo in utrujene, hkrati pa se počutimo neuresničene, ujete. Opazujemo svoje življenje in se sprašujemo: ali naj ne bi bilo lepše in boljše od tega?

To vprašanje hitro utišamo in se opomnimo, da bi morale biti hvaležne. Skrivamo svoje nezadovoljstvo – tako pred drugimi kot pred seboj.

Toda Glennon Doyle je našla svoj pravi glas – tisti, ki ga je zakopala pod desetletji institucionalnih dolžnosti, kulturološkega pogojevanja in odvisnosti, zaradi katerih je otopela.

Ta glas je pravzaprav glas deklice, rojen, še preden ji je začel svet narekovati, kakšna naj bo. Glennon se je odločila, da se bo posvetila svoji pravi biti in dovolila svetu, da opusti pričakovanja, ki jih goji do nje.

Prenehala je biti dobra, da bi lahko postala svobodna. Nehala je za vsako ceno ugajati drugim in začela živeti.

Neukrotljivaje knjiga, ki bi jo morala prebrati vsaka ženska – kar dokazuje tudi dejstvo, da je ena najbolj komentiranih knjig na Amazonu, saj ima že več kot 50.000 komentarjev.

Glennon Doyle v njej raziskuje radost in mir, ki ju odkrijemo, ko se nehamo truditi, da bi izpolnili pričakovanja drugih, in si namesto tega upamo poslušati in zaupati svojemu notranjemu glasu.

???? Knjigo prelistajte tukaj

»Nekatere knjige vas stresejo za ramena, druge omrežijo vaše srce. Glennon v Neukrotljivi uspe oboje – istočasno!«– Brené Brown, avtorica uspešnice Neizmeren pogum

»Knjiga ponuja prodoren pogled v to, kaj pomeni biti ženska danes.«– Reese Whiterspoon, igralka

»Neukrotljiva bo osvobodila ženske – čustveno, duhovno in telesno. Izjemno prodorno delo!«– Elizabeth Gilbert, avtorica uspešnice Jej, moli, ljubi

Neukrotljivo lahko samo ta teden naročite 30 % ceneje in prihranite kar 7,77 €.

???? Naročite jo lahko tukaj