Koncert Glorie Gaynor in Iva Gamulin Giannija v Bolu na Braču in v pulski Areni

0
110

 

Po odmevnem božičnem koncertu v zagrebški dvorani Lisinki Gloria Gaynor in Ivo Gamulin Gianni nadaljujeta svojo poletno turnejo po Hrvaški.

3. avgusta bosta nastopala v Bluesun Hotelu Elaphusa v Bolu na Braču, 6. avgusta pa boste v njunem koncertu lahko uživali v pulski Areni. Na koncertu bosta izvedla svetovno znane hite, kot so "Amigos para siempre", "You Raise Me Up", "O sole mio", "Time To Say Goodbye"…

Pred kratkim sta imela koncert tudi v Dubrovniku, kjer sta navdušila svojo publiko. Diva Gloria Gaynor je nastopila s hrvaškim tenorjem Ivom Gamulinom, s svojim glasom pa je prevzela srca publike, o čemer pričajo tudi številni šopki, ki jih je prejela po nastopu.

Giannija poleg navedenih koncertov čaka naporno delovno poletje, saj je njegov urnik poln nastopov po celotni Hrvaški; v Makarski, Vukovarju, Umagu, Malem Lošinju, Solinu in Rovinju. Gianni je ob tej priložnosti dejal: "Letošnje poletje je do sedaj moje najbolj delovno poletje in ponosen sem na to. Še posebej mi je v veliko čast sodelovati s svetovno divo Glorio Gaynor, in sicer v hrvaških mestih, ki promovirajo elitni turizem."

Vstopnice za koncert na Braču in v Puli so še vedno na voljo!

Popestrite svoj dopust z obiskom koncerta Glorie Gaynor in Iva Gamulina.

 

Vabljeni!