Likovni natečaj "V družini sem doma"

0
164

Zmajček v sodelovanju z Ventilatorjem besed, revijo za kulturo, vzgojo in izobraževanje (www.ventilatorbesed.com) razpisuje likovni natečaj z naslovom V DRUŽINI SEM DOMA, in sicer v obdobju od 1. 3. 2019 do 19. 4. 2019.
 

 
NAVODILA:
Pričakujemo likovna dela, ki prikazujejo družine. Poznamo različne družine, nekateri otroci živijo samo z enim staršem, drugi živijo s starši in starimi starši. Nekatere družine štejejo veliko članov, druge so majhne … A prav vse so pomembne, saj nam dajejo občutek varnosti in še mnogo drugega.

Natečaj je namenjen otrokom, starim do 3 do 10 let, ki radi rišejo in ustvarjajo. Ob likovnem prispevku navedite ime in priimek avtorja in morebitnega mentorja ter starost avtorja. Posameznik lahko pošlje eno ilustracijo, ki še ni bila objavljena v drugem mediju. Zakoniti zastopnik avtorja soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na morebitnih straneh naših partnerjev. K sodelovanju so vabljeni tudi vrtci in šole.
Fotografijo prispevka, s katerim želite sodelovati na nagradnem likovnem natečaju, pošljite v jpg formatu na oba elektronska naslova:  vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za likovni natečaj »V družini sem doma«.

Vse kvalitetne fotografije, ki bodo prispele do 19. 4. 2019, bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

Tri najbolj simpatične prispevke bomo nagradili:
1. nagrada – polletna naročnina na revijo Zmajček (5 številk, od junija do decembra 2019) in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed
 2. nagrada – knjiga avtorice Damjane Kenda Hussu PRINC LENZELO IN TRAVNATI OBLAK  (Založba Studio Hieroglif)  in knjižna nagrada Založbe Ventilator besed
 3. nagrada –  slikanica iz Male zbirke avtorice Mateje Reba ČUBIBUBI  (Založba Studio Hieroglif)

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade. Natečaj vodita:
 
Vladimira Rejc in Dunja Krajnc v sodelovanju z Uršo Krempl iz Revije Zmajček.