Medicinski medij

0
1601

Že nekaj mesecev sem zvesta poslušalka Antivirusne oddaje na radiu Brač z Denisom Berošem. Takrat sem prvič slišala za razsežnosti, ki jih povzroča Epstein Barr virus, ki pa kljub temu, da je eden izmed glavnih vzrokov vseh bolezni, zdravniki ne namenjajo kaj dosti prostora. Omenjajo ga pri mononukleozi, ki jo je potrebno odležati, nič pa o tem, kako to, da je tako imenovana bolezen poljuba glavni krivec večine tegob. V oddajo romajo klici iz vseh strani sveta, pogosto tudi iz Slovenije.

Ker pa sem paralelno ob oddaji želela izvedeti kaj več o tej temi in dopolnilnem načinu uničevanja virusov, sem pri založbi Primus vzela knjigo Medincinski medij avtorja Anthony Willliama, ki se je rodil s sposobnostjo komuniciranja z duhom na višji ravni, ki mu posreduje točno določene informacije o zdravstvenih tegobah posameznika, o vzrokih in o povrnitvi zdravja. Anthony je že s štirimi leti osupnil svojo družino, ko je naznanil, da ima babica rak na pljučih, čeprav ni imela nikakršnih simptomov (preiskave so kmalu potrdile bolezen).

Na fotografiji Dunja Krajnc

Knjiga Medicinski medij je ena izmed knjig, kateri se boste najverjetneje vračali in iskali informacije o zdravju, prehrani in prehranskih dopolnilih, ki so potrebni za boj z glavnimi virusi, ki povzročajo okvare na raznih organih. Je bolje rečeno priročnik, ki se bere počasi, saj vsebuje obilico informacij. Po uvodu, kjer Anthony predstavi svojo sposobnost prepoznavanja tegob v sodelovanju z duhom, sledijo poglavja o skritih epidemijah kot so Epstein-Barrov virus, multipla skleroza, artritis, težave s ščitnico, kandida, migrena, depresija, adrealna utrujenost, pasovec, avtizem, sladkorna bolezen, menopavza… Vsako bolezensko stanje obrazloži, doda primer iz prakse in navodila za čiščenje. Zadnjo celino namenja ozdravitvi na splošno, zdravju prebavil, nujnosti večje konzumacije sadja, postu, meditaciji in tehnikami za zdravljenje duše.

Sama vedno povezujem več virov informacij in iščem pot, ki mi je najbližja. Že v Antivirusni oddaji poudarjajo, da je naprej potrebna kvantitativna preiskava (koliko enot nečesa in ne le ali je virus prisoten ali ne) na Epstein Barr virus, pa tudi druge, ki so glede na posledice, ki jih imate, za to najbolj verjetne. Naj navedem tudi primer. Če se borite s kandido, je najverjetneje razlog veliko globlji. Primer Epstein Barr virus in Herpes Zoster s sproščanjem svojih strupov povečujeta rast kandide. Torej nekdo, ki pomisli, da ima težave s kandido, ima najverjetneje vzrok veliko globje, kandida pa je le stranski produkt primarne tegobe.

Anthony je zaradi svoje sposobnosti želel s številnimi po svetu, ki ne morejo z njim priti v direkten stik, podeliti svoja videnja in jim pri tem pomagati z dokaj podrobnimi nasveti. Naše zdravje je kompleksna celota. Ni dovolj le prehrana, čeprav prispeva. Niso dovolj le dodatki, čeprav tudi ti pomagajo pri krepitvi. Nista dovolj le šport in meditacija, čeprav imata svoj doprinos… Potrebno je vse to, pa tudi vera in čas, da se telo vrne v prvotno stanje harmonije. Nekaterim se na tej poti ozdravitve začnejo odpirati tudi druge dimenzije, kar nenazadnje ne prinese le fizičnega zdravja ampak tudi notranjega zadovoljstva.