Modrosti Osha o ustvarjanju ljubečih odnosov ta teden samo 15,19 €

0
109
Osho, eden največjih duhovnih učiteljev 20. stoletja, v svoji knjigi Intimnost deli svojo modrost o ustvarjanju ljubečih odnosov.

Nežno in sočutno nas popelje k vpogledu v to, kaj pomeni pripravljenost za resnično intimnost, odprtost in medsebojno zaupanje.

Pomaga nam tudi prepoznati, zakaj se tako zelo bojimo intimnosti, kako preseči te strahove, opustiti svoje obrambne mehanizme in podpreti odnos s še več odprtosti, iskrenosti in zaupanja.

Pet tibetancev
KNJIGA TEDNA

Intimnost

Zaupajte sebi in drugemu.

15,19 € 21,70 €
Prelistajte jo tukaj

Ali smo v današnjem času sploh še sposobni resnične intimnosti?

Smo pripravljeni drugi osebi razkriti najgloblje občutke in ranljivosti?

Želite, da bi bila druga oseba intimna, da bi opustila svoje obrambne mehanizme, postala ranljiva, odvrgla vse svoje maske in lažno osebnost ter popolnoma razgaljena stala pred vami. Po drugi strani pa se vsakdo boji intimnosti – želite biti intimni z drugim človekom, svojih obrambnih mehanizmov pa ne odstranite.

To je eden od konfliktov med prijatelji, med ljubimci: nihče noče opustiti svojih obrambnih mehanizmov in nihče se noče povsem razgaliti in biti popolnoma iskren, odprt – oba pa potrebujeta intimnost.

Dokler ne pozabite na vse svoje zadržke in stvari, ki ste jih potlačili – to so darovi vaših religij, kultur, družb, staršev, šolstva – ne morete biti intimni z nikomer. Pobudo morate prevzeti sami.

»Če pa živite preprosto, naravno, vas ni strah intimnosti, ampak občutite izjemno radost, ko se dva plamena tako približata drug drugemu, da skoraj postaneta eno.«

Osho

Intimnost je naša knjiga tedna, kar pomeni, da jo lahko zdaj naročite 30 % ceneje! ⏳
 Knjigo naročite tukaj