Nagradna igra: Aquafun podarja neoprenska oblačila za otroke!

0
115

Nagradna igra je končana!

 

Izdelki Aquafun v vodi otroka grejejo, zunaj nje pa varujejo pred vetrom in nudijo zanesljivo UV zaščito! Sodelujte v nagradni igri in s kančkom sreče osvojite super nagrado za vašega otroka.

 

Izdelki Aquafun za plavanje dojenčkov in otrok ter zaščito pred soncem so narejeni iz visoko kakovostnega in udobnega antialergenega neoprena in lycre. Otrokom pri plavanju ali igri ob vodi nudijo potrebno udobje, toploto in zaščito. Uporabljate jih lahko v zaprtih bazenih ali na prostem.

Občutljivo otroško telo v vodi varujejo pred hitrim ohlajanjem ter nudijo higiensko zaščito (npr. v bazenu in ob njem). Strokovnjaki v svojih raziskavah, ob uporabi izdelkov za plavanje iz neoprena, ugotavljajo počasnejše ohlajanje telesa, manjšo verjetnost prehladov in veliko manjšo verjetnost glivičnih “obolenj” pri posedanju otrok ob bazenih, garderobah, …

 

Nagradno vprašanje:

 

Katera je najbolj cenjena lastnost neoprena?

 

Pravilni odgovor poiščite na spletni strani www.aquafun.si in ga pošljite do 20. 7. 2010 na elektronski naslov: oglasi@ventilatorbesed.com, s pripisom Nagradna igra Aquafun.

 

Med vsemi pravilnimi odgovori bomo izžrebali tri neoprenska oblačila za otroke!