Nagradna igra: Kaj pa če so krivi hormoni?

0
317

O knjigi dr. Emmanuelle Lecornet-Sokol in Caroline Balma-Chaminadour: Kaj pa, če so krivi hormoni?, smo v Ventilatorju besed že pisali. Izvirno, na nevsiljiv poučno besedilo, sta ustvarili dve avtorici. Za ilustracije je poskrbela Melody Denturk.

Vas muči čezmerna telesna teža? Imate težave s spanjem? Pogosto zapadate v slabo voljo? Ste otožno razpoloženi? Nimate mirnega spanca; pogosto se ponoči prebujate? Ste nenehno utrujeni? Neješči?

Odpravite se na potovanje po svojem telesu in odkrijte njegovo delovanje, ki ga uravnava kot ura  točen mehanizem. Prepoznajte endokrine motilce, ki rušijo vašo hormonsko ravnovesje.

Dr. Emmanuelle Lecornet-Sokol, endokrinologinja, nam v knjigi natančno pojasni vse, kar si želimo vedeti o svojih hormonih. Caroline Balma-Chaminadour izpostavi zanimiva vprašanja in odgovore o zdravju in dobrem počutju.

V knjigi spoznamo osemnajst hormonov, ki so pomembni za naše dobro telesno in čustveno počutje.

Gre za zanimivo knjižno noviteto, ki nam lahko služi tudi kot priročnik. Primeren je za vsako družinsko knjižnico. Veliko se naučimo, spoznamo stvari, ki jih (morda) prej nismo poznali. Naše življenje lahko postane kvalitetnejše.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

Pri kateri založbi je knjiga izšla?

Eden izmed bralcev, ki bo do 16.10.2022 pravilno odgovoril na zgornje vprašanje v komentar članka, prejme knjigo Kaj pa, če so krivi hormoni, avtoric dr. Emmanuelle Lecornet – Sokol, Caroline Balma-Chaminadour: Kaj pa, če so krivi hormoni, ki mu jo bo podarila založba, pri kateri je knjiga izšla.

Nagradna igra je zaključena. Žreb je določil, da nagrado prejme Nataša Žun.