Nagradna igra za priročnik Rožle je zadovoljen

0
188

O knjigi, ki jo beremo tudi kot priročnik: Rožle je zadovoljen, smo v Ventilatorju besed že pisali. Za pisno in likovno podobo je poskrbela Aurelie Chien Chow Chine. Knjižna noviteta je izšla pri Založbi Primus, v knjižni zbirki: Prepoznavam čustva.

Ko se počutimo dobro, je čas, da pomislimo tudi na druge. Zlasti na svoje najdražje, kajne?  To je Rožletu, samorogcu, odlično uspelo. Izkoristil je čas, ko mu ni bilo potrebno iti v vrtec. Že zjutraj je sklenil, kako bo razveselil svoje domače.

Rožle je takoj, ko je vstal in se razveselil lepote jutra, opazoval, kaj počnejo ljudje okrog njega. Očka se je odločil, da obesi perilo. Rožle mu je takoj priskočil na pomoč.

Opazil je tudi mamino stisko, ker je polila vodo na pisalni mizi. Mamica se je razveselila njegovega poljuba. Zopet se je nasmehnil.

Prijetno je presenetil tudi babico. Vsi so bili nepopisno srečni.

Tokratno nagradno vprašanje glasi:

Kako lahko z uporabo sofrologije podelimo srečo z vsemi okoli sebe? Le trije koraki so potrebni.

Bralcu, ki bo do vključno 22. decembra 2020 pravilno odgovoril na zgornje vprašanje v komentar članka in ga bo določil žreb, prejme knjigo Aurelie Chien Chow Chine: Rožle je zadovoljen, ki mu jo bo podarila Založba Primus.

Nagradna igra je zaključena. Žreb je določil, da nagrado prejme Janez Jagodic.