Nagradna igra za slikanico Zmešnjava na športnih igrah

0
504

Draga bralke, dragi bralci, o knjižni noviteti; slikanici: Zmešnjava na športnih igrah, ki je izšla pri Založbi Primus, smo v Ventilatorju besed že pisali. Na tem čudovitem literarnem potovanju bodo uživali otroci in odrasli. Glavni laitmotiv v slikanici je; kako je v naravi življenjsko pomembno, kdo zmaga, pri ljudeh pa ni ravno tako. Glavna junaka v slikanici sta dvojčka Brina in Brin. Brini je pomembno, da doseže cilj, njenemu bratcu pa tudi to, da – zmaga; sicer je jezen in razočaran. Ko si skupaj ogledata športno tekmovanje, se nekaj zgodi. Le kaj…

Drage radovedne bralke in bralci, kdo je povzročil pravo zmešnjavo na športnem stadionu? Poleg tega pa še odkrijte posebnosti nekaterih najzanimivejših športnih disciplin. Ob branju te nenavadne slikanice se boste zabavali in še veliko naučili. Očarale vas bodo tudi ilustracije, ki besedilo še dodatno obogatijo.

NAGRADNO VPRAŠANJE:

 

KDO JE AVTORICA TEH ČUDOVIH, IZVIRNIH ILUSTRACIJ; ZMEŠNJAVA NA ŠPORTNIH IGRAH, IZPOD PERESA ANITE GRUBAR?

Enemu izmed bralcev, ki bo do 26.07.2021 pravilno odgovoril na zgornje vprašanje v komentar članka, bo založba Primus podarila en izvod navedene knjige.

Nagradna igra je zaključena. Žreb je določil, da nagrado prejme Ana Pavlovič.