Nagradni literarni natečaj: MOJE LETOŠNJE POČITNICE

0
322

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Osnovno šolo Kolezija, Ljubljana razpisuje literarni natečaj na temo »MOJE LETOŠNJE POČITNICE«, in sicer v obdobju od  23.09.2019 – 30.11.2019.

 

NAVODILA:

 

Literarni natečaj je namenjen vsem šoloobveznim otrokom.V članku opišite, kako ste preživeli počitnice, kakšen poseben dogodek ali samo razmišljanje o tej temi.

 

Besedilo naj ne bo daljše od 1 tipkane strani.

 

Ob poslanem prispevku navedite ime in priimek oziroma vzdevek avtorja in starost avtorja.

 

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljena v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

 

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarni natečaj MOJE LETOŠNJE POČITNICE.

 

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 30.11.2019  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

 

NAGRADE:

 

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

1.  nagrada: Knjiga  SRCE NE POZNA MALENKOSTI, misli Ivana Cankarja

2.  nagrada: Železna volja, avtorja Luke Elsnerja

3.  nagrada: 3-mesečna naročnina na Revijo Zmajček

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in  dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

 

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc

 

 Vabljeni k sodelovanju!