Nagradni literarni natečaj na temo IZVIRNA KRATKA ZGODBA

0
1526

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje v sodelovanju s Canguro (Aero printi) organizira nagradni literarni natečaj na temo IZVIRNA KRATKA ZGODBA v obdobju od 01.01.2024 do 31.03.2024, ki je namenjen vsem osebam od 18 leta naprej.

kratka izvirna zgodba

Drage bralke, dragi bralci, radi ustvarjate? Kje vse vas obiščejo zgodbe? Jim prisluhnete? Jih zbirate? Katere se vas dotaknejo najbolj? V vsakdanjem življenju?

V preteklosti? Po pripovedovanju staršev? Starih staršev?  Se vas dotaknejo zgodbe, ko potujete? Raziskujete mesta? Naravo? Otroštvo? Mladost?

 

Posameznik lahko pošlje en prispevek do 1500 besed, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik soglaša, da bo njegov prispevek objavljena na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev www.cangura.com

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja. Napišite tudi naslov vašega prispevka.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarni natečaj na temo IZVIRNA KRATKA ZGODBA.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 31.03.2024  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili z naslednjimi nagradami.

  1. nagrada:

avtor prejme vse tri dele mailing coachinga v vrednosti 300 €, ki jih zagotavlja založba Cangura.

  1. Pisanje knjige,
  2. izdaja knjige,
  3. prodaja knjig.

 

 

  1. in 3. nagrada, avtorja si lahko izbereta en del mailing coachinga, ki jima najbolj ustreza, v vrednosti 100 €.

 

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.