Nagradni literarni natečaj za pesem: Drevo življenja

0
133

 

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, razpisuje natečaj za najlepšo napisano pesem na temo „Drevo življenja“, in sicer v obdobju od 25.06.2011 do 25.09.2011.

 

Drevesa, gozdovi…brez njih ne bi bilo življenja. Tako močna, tako borbena in le zato, da nam podarijo življenje. S svojimi vejami objemajo svet, objemajo nas. S svojimi razkošnim cvetenjem nas navdihujejo, tudi pesniško.

Podarite pesem našemu viru življenja – drevesu, drevesom, gozdovom. Mogoče boste napisali slavospev cvetoči češnji v vašem vrtu, ali pa visokim smrekam v bližnjem gozdu, v bližini katerih vedno najdete jurčke? Mogoče japonskemu javorju, ki spomladi prične s svojo skozi vse leto odvijajočo se igro barv in oblik. Napišite nam svojo pesem na temo »Drevo življenja« ter sodelujte v nagradnem literarnem natečaju. Sodelujejo lahko tako otroci, kakor tudi odrasli.

Vse pesmi, ki bodo prispele do 25.09.2011., bomo objavili na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com , najlepše tri pa nagradili s knjižno noviteto, ki jo podarja Ventilator besed.

Pesem, s katero želite sodelovati na nagradnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com, s pripisom Za literarni natečaj za pesem „Drevo življenja“.

Natečaj vodita: Vladimira Rejc in Dunja Krajnc