Nagradni literarno-likovni natečaj na temo Izročilo dreves

0
1529

Ventilator besed, revija za kulturo, vzgojo in izobraževanje, v sodelovanju z Zavodom Škrateljc razpisuje literarno-likovni natečaj na temo »Izročilo dreves«, in sicer v obdobju od 22.04. do 15.09.2022.

Skrivnostna drevesa. Mah. Občudujoči razgledi v gozdu. Sprehodi ob gozdnih ribnikih. Gozdno razkošje. Pogovor v spokojni tišini. Opazovanje. Poslušanje ptičjega petja. Srečanje z divjimi živalmi. Prepoznavanje gob. Razmišljaš kdaj o gozdni škratih in vilah? Si naletel na gozdno hišico?

 

Narišite ali opišite gozd. Zgornji tekst naj vam bo v pomoč.

Literarno-likovni natečaj je namenjen otrokom od 3 do 9 let.

Če boste gozd narisali ali ga ustvarili v kakšni drugi tehniki, vas prosimo, da nam vašo sliko s pomočjo staršev/mentorjev pošljete v jpg obliki na naš elektronski naslov, če pa ga boste opisali, pa nam prispevek pošljite v word obliki.

Ob poslanem prispevku navedite tudi ime in priimek oziroma vzdevek avtorja, starost avtorja in morebitnega mentorja.

Posameznik lahko pošlje en prispevek, ki še ni bil objavljen v drugem mediju. Posameznik oziroma njegov starš/mentor soglaša, da bo njegov prispevek objavljen na spletni strani www.ventilatorbesed.com in na straneh naših partnerjev.

Prispevek, s katerim želite sodelovati na nagradnem literarno-likovnem natečaju, pošljite na elektronski naslov: vladka@ventilatorbesed.com in na dunja@ventilatorbesed.com s pripisom Za literarno-likovni natečaj NA TEMO IZROČILO DREVES.

Kvalitetne prispevke, ki bodo prispeli do 15.09.2022,  bomo sproti objavljali na naši spletni strani www.ventilatorbesed.com.

NAGRADE

Najbolj zanimive tri izdelke bomo nagradili.

  1. nagrada: slikanica Izgubljeni slamnik
  2. nagrada: slikanica Zaklad pokljuških škratov
  3. nagrada: slikanica Ajdovski zid

Nagrajenci, ki bodo po končanem natečaju razglašeni na www.ventilatorbesed.com, morajo svoje podatke poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatorbesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.