Nagrajenci literarnega natečaja ustvari svojo uganko

0
1101

30.04.2020 se je zaključil literarni natečaj na temo Ustvari svojo uganko.

Z veseljem smo prebrali vse vaše uganke in tudi tokrat nam je bilo težko določiti nagrajence, saj je vsaka uganka posebna.

 

  1. nagrado, knjigo Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba, Potovanje nemih obrazov, Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc in 3-mesečno naročnino na revijo Zmajček prejme Neja Vogrinc iz 7.a razreda OŠ Kidričevo za uganko pod št. 14.
  2. nagrado, knjigo Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba, Železna Volja, Zavod za kulturno in publicistično ustvarjalnost Vladimira Rejc in slikanica Irma Jančar: Zmajčar pometajček, Studio Hieroglif prejme Irena Ida Katarina Zupan za uganko pod št. 9.
  3. nagrado: knjigo Luigi Ballerini: Gospodična Evforbija, Celjska Mohorjeva družba in slikanica Irma Jančar: Zmajčar pometajček, Studio Hieroglif prejme 7-letna Ajda Jakše iz OŠ Šmihel, podružnica Birčna vas, za uganko pod št. 3,

 

Ventilator besed bo knjižno nagrado podelila še Nejcu Štebljaju za uganko pod št. 16 in Veroniki Furlan Poženel za uganko pod št. 17.

Vse prispevke si lahko ogledate na:

https://ventilatorbesed.com/vasi-prispevki-za-nagradni-literarni-natecaj-ustvari-svojo-uganko/

Čestitamo!

Nagrajenci morajo svoje podatke z naslovom poslati po elektronski pošti na vladka@ventilatobesed.com in dunja@ventilatorbesed.com, da se dogovorimo za prevzem nagrade.

 

Ali ste vedeli?