Naučite se, kako uspevati, če ste visoko senzitivna oseba

0
65

Ali imate bujno domišljijo in žive sanje? Ali je to, da ste vsak dan nekaj časa sami, za vas tako pomembno kot hrana in voda? Ste po mnenju drugih »preveč sramežljivi« ali »preveč občutljivi«? Vas hrup, kaos in čustva hitro preplavijo?

Če so vaši odgovori pritrdilni, ste morda visoko senzitivna oseba (VSO), knjiga Visoko senzitivna oseba pa je vodnik, ki vam lahko spremeni življenje, in jo boste želeli imeti med svojimi pripomočki.

Nastala je na podlagi večletnega raziskovanja in več sto intervjujev, vključuje pa tudi vse tiste praktične nasvete, ki so ključni za ustvarjanje občutka lastne vrednosti in opolnomočenja, ki si ga vsaka VSO zasluži in naš planet potrebuje.

V knjigi boste našli:

  • samoocenjevalne teste, ki vam bodo v pomoč pri prepoznavanju svojih posebnih senzitivnosti,
  • načine, kako preokviriti svoje pretekle izkušnje v pozitivni luči in pri tem pridobiti več samozavesti,
  • vpogled v to, kako visoka senzitivnost vpliva na delo in osebne odnose,
  • nasvete, kako se spoprijemati s preveliko vzdraženostjo,
  • informacije o zdravilih in o tem, kdaj poiskati pomoč,
  • tehnike, s katerimi oplemenitite dušo in duha.

Ta svetovna uspešnica, ki je nastala na podlagi večletnega raziskovanja in več sto intervjujev, bo spremenila vaš pogled na vas same − in na svet okrog vas.

»Vedno bodo prišli dnevi, ko bomo svojo visokosenzitivnost videli kot največje prekletstvo. Prišli pa bodo tudi dnevi, ko sebomo iz nemoči dvigovali v svoj steber moči. Takrat bo vse dobilo svoj smisel.Naj vam pri tem pomaga ta knjiga.«

− Ana Katarina Vehovar, urednica sensa.si

»Elaine Aron ni samo potrdila in znanstveno podkrepilavisoko senzitivnost kot lastnost – omogočila je raven opolnomočenja inrazumevanja veliki skupini prebivalstva tega planeta. Vsak dan se zahvaljujemdr. Aron, ker je svetu prispevala to zavedanje.«

− Alanis Morissette, umetnica, aktivistka, učiteljica

»Ta knjiga je dragocen vir znanja za visoko senzitivneosebe in tudi za tiste, ki jih poskušajo razumeti.«

– časnik New York Times