Naučite se manifestirati obilje z zakonom privlačnosti

0
71

V uspešnici Denar in zakon privlačnosti Esther in Jerryja Hicksa se boste naučili, da je vaše življenje vedno lahko še boljše ne glede na to, kako dobro se že počutite, in da sta možnost in moč za izboljšanje vašega življenja v vaših rokah.

Namenjeno vam je razširjajoče, vznemirljivo in prijetno življenje. Tak je bil vaš načrt, ko ste se odločili osredotočiti se na to fizično telo, na to resničnost časa-prostora. Pričakovali ste, da bo življenje zanimivo in koristno. Z drugimi besedami, vedeli ste, da vas bodo raznolikost in nasprotja spodbudili k številnim željam, in vedeli ste, da boste katero koli in vse izmed svojih želja lahko uresničili v celoti in z lahkoto. Prav tako ste vedeli, da novim željam nikoli ne bo konca.

Ta svetovna uspešnica vam ponuja praktična orodja, ki z dosledno uporabo omogočajo bogato, zdravo in srečno življenje

Čeprav denar ni najbolj pomemben za življenje, denar in svoboda večini predstavljata isto stvar. In ker se globoko v sebi močno zavedate svoje pravice do svobode, sledi, da je vaš odnos do denarja eden od najpomembnejših v življenju.

Sami ustvarjate svoje življenje in tudi finančno blagostanje, toda kot Stvarnik svojih lastnih izkušenj morate razumeti, da ne ustvarjate z dejanji niti s prizadevnostjo niti z besedami. Ustvarjate s svojimi mislimi.

Ničesar ne morete govoriti ali delati, ne da bi sočasno oddajali miselno vibracijo; vendar jo pogosto oddajate brez besed ali dejanj.

Vse ljudi, okoliščine, dogodke in situacije privabite k sebi z močjo misli, ki jih mislite. In to velja tudi za denar in finančno obilje!

To svetovno uspešnico lahko samo kratek čas naročite za le 19,20 €!