Petra Korenjak Marčun: Mali ustvarjalci se zabavamo

0
88

 Drage bralke, dragi bralci, predstavljamo vam zanimivo knjižno noviteto in priporočamo v »ustvarjanje«, Petre Korenjak Marčun:  Mali ustvarjalci se zabavamo (mozaik otroških delavnic). Za izid je poskrbel Studio Hieroglif. Mozaik otroških delavnic, izpod peresa Petre Korenjak Marčun, z zanimivimi napotki za ustvarjanje, smo lahko spremljali že v posameznih številkah Revije Zmajček. Tokrat pa v knjižni obliki. Zanimiva poglavja z izvirnimi ilustracijami in napotki za ustvarjanje, ilustratorja Jureta Kralja, kjer so sodelovali tudi otroci, mali ustvarjalci: Brina, Ajda, Tina, Valentina, Tomaž, Lucija in Lev, nas kar pritegnejo k ustvarjanju.

Otroci in starši se še dodatno lahko povežemo. Prav ustvarjalnost je tako pomembna. Radi ustvarjate? Drage bralke, dragi bralci, lahko nam pišete na: vladka@ventilatorbesed.com  Prav tako nam lahko pošljete zanimive likovne izdelke.

Sicer pa se pridružujem razmišljanju v predstavljeni; res, uporabni knjižni noviteti: Ustvarjanje in zabava sta lahko nerazdružljivo povezani. Ne verjamete? V novi knjigi Petre Korenjak Marčun je kar nekaj ustvarjalnih idej, ki bodo navdušile otroke različnih starosti. Nazorna navodila jih bodo korak za korakom pripeljala do končnih izdelkov, zabava ob igranju z njimi pa še dolgo ne bo končala.

Veliko ustvarjalnosti!