Pogovori z bogom Neala Donalda Walscha

0
77

»Ste tik pred tem, da doživite nenavadno izkušnjo. Tik pred tem ste, da začnete pogovor z Bogom.«

Svetovne uspešnice Pogovori z Bogom ni napisal Neale D. Walsch. Knjiga se mu je dobesedno zgodila.

In ko jo boste brali vi, se bo zgodila vam, kajti vsi smo usmerjeni k resnici, na katero smo pripravljeni.

Ta knjiga se dotika večine vprašanj, če ne vseh, ki smo si jih kadarkoli zastavili o življenju in ljubezni, smislu in nalogi, ljudeh in razmerjih, dobrem in zlem, krivdi in grehu, odpuščanju in odrešitvi, Božji poti in cesti v pekel … O vsem.

V prvi, temeljni knjigi se Walsch intimno pogovarja z Bogom o osebnih temah, izzivih in priložnostih posameznikovega življenja.

Resnica je, da Bog govori z vsakim. Z dobrim in slabim. S svetnikom in podležem. In zagotovo z vsemi nami, ki smo vmes. Vzemimo vas, na primer.

Bog je v času vašega življenja prišel do vas na mnogo načinov in to je še eden izmed njih. Zagotovo ste slišali staro pravilo: “Ko je učenec, pripravljen, se pojavi učitelj.” Ta knjiga je naš učitelj.

Kmalu po tistem, ko se mi je začelo dogajati to gradico, sem vedel, da sem govoril z Bogom. Neposredno, osebno. Neizpodbitno. In da je Bog odgovarjal na moja vprašanja neposredno v skladu z mojo sposobnostjo razumevanja. To pomeni, da mi je bilo odgovorjeno na takšen način in s takšnim jezikom, za katerega je Bog vedel, da ga bom razumel.

Zdaj vem, da je vse, kar je karkoli prišlo do mene v mojem življenju, prišlo k meni od Boga in je bilo zdaj zvlečeno skupaj, zbrano v veličastnem, celostnem odgovoru na vsako vprašanje, ki sem ga kadarkoli imel