Predelajte travme in nedokončane zgodbe svojih prednikov, ki vplivajo na vaše življenje

0
75

Izjemna psihodramska psihoterapevtka Ana Rokvić ljudem s pomočjo svojega znanja pomaga zakrpati koščke psihe. Vsi vzroki za naše tegobe namreč niso na zavedni ravni, temveč jih lahko v sebi nosimo kot generacijsko travmo. Kako se s tem soočiti? Kako jo sploh prepoznati?

Vse to boste izvedeli na njeni delavnici, ki jo bo vodila naslednjo soboto, 16. 4., v Ljubljani, vsem udeležencem pa bo podarila tudi izvod naše prodajne uspešnice Podedovane družinske travme.

Ali že poznate transgeneracijsko psihodramo?

To je akcijska oblika skupinske ali individualne terapije. Na »oder« postavlja družinske skrivnosti, njene nepredelane travme in nedokončane zgodbe, ki vplivajo na naše življenje. Tako osvetli nezavedne identifikacije z našimi predniki, nevidno zvestobo in prekinja začaran krog transgeneracijske bolečine.

Glaven namen delavnice bo razumevanje družinskih lojalnosti in transformiranje disfunkcionalnih življenjskih vzorcev. Za udeležbo ni potrebno nikakršno predznanje, saj boste iz tukaj in zdaj razkrivali, kaj nosite še od svojih prednikov in kako to vpliva na vaše čustvovanje.

Psihodrama je namenjena vsem, ki jih zanima osebnostno raziskovanje preko akcijskih tehnik psihodrame, to je preko odigravanja vlog in življenjskih situacij na odru

Kje: v Brlogu, prostoru za psihodramo in duha na Medvedovi cesti v Ljubljani.

Kdaj: 16. 4. 2022 od 11. do 18. ure, z odmorom za kosilo.

Kotizacija: 90 €; vključuje brezplačni izvod knjige Podedovane družinske travme

Če vas zanima več o delavnici in se želite nanjo prijavite, pišite na ana.rokvic@gmail.com ali jo pokličite na 031 792 246

Več o psihodrami pa si lahko preberete tudi na spletni strani psihodrama.si.