Slovenska strokovnjakinja za odnose iskreno o partnerstvu

0
89
Zakaj ne bi tudi sami ustvarili ljubečega, pripadnega, srečnega, zadovoljnega in uspešnega partnerstva?

Melita Kuhar svoja razmišljanja javno deli z bralci že zadnjih deset let in v tem času se je nabralo ogromno primerov, razmišljanj, analiz in prereza slovenskih partnerskih odnosov. V knjižni uspešnici Iskreno o partnerstvu so zbrani njeni najbolj odmevni in brani članki.

Vsak primer partnerstva, ki ga Melita obravnava v svoji Svetovalnici, je edinstven, pa vseeno ima določene zakonitosti.

Melita o svojih ugotovitvah piše iskreno, življenjsko, brez dlake na jeziku in s poudarkom na morebitnih rešitvah oziroma idejah o spremembi, s pomočjo katerih boste tudi vi v svoje partnerstvo vnesli več ljubezni, igrivosti in spoštovanja.

Knjiga daje odgovore na naslednja vprašanja:

  • Ali smo ženske in moški res iz različnih planetov?
  • Na kaj bodimo pozorni, ko se prižge prva iskrica?
  • Kako ohraniti zdrav partnerski odnos?
  • Kako v partnerskem odnosu urejati finance?
  • Kaj storiti, če pride do skoka čez plot?
  • Kako se spopasti s čustvenimi manipulacijami?
  • Kaj storiti, ko se v odnosu pojavijo težave?
  • Ali lahko rešimo odnos, ki se je ohladil?
Pet tibetancev
KNJIGA TEDNA

Iskreno o partnerstvu

Pet gibalnih vaj za zdravje, energijo in osebnostno moč

15,40 € 22,00 €
Prelistajte jo tukaj

Pet tibetanskih jogijskih vaj ali pet tibetanskih obredov pomlajevanja je prvič v knjižici opisal Peter Kelder, ki je trdil, da je za ta več kot 2.500 let star sistem vadbe izvedel od nekega upokojenega britanskega častnika. Ta mu je pripovedoval o svojih dogodivščinah v Indiji in Tibetu, kjer se je naučil joge v nekem budističnem samostanu.

Pravega izvora predstavljenih vaj še niso ugotovili, poznavalci tega področja pa pravijo, da se od drugih sistemov joge razlikujejo predvsem po tem, da niso statične, temveč se gibi izvajajo povezano in tekoče. Christopher S. Kilham v svoji knjigi pojasnjuje tudi vlogo pravilnega dihanja, o čemer Kelder ni pisal.

»Z raziskovanjem, analiziranjem ter ugotavljanjem, kaj je zdrav in res kvaliteten partnerski odnos, s formalnim in teoretičnim znanjem, ki je bilo nabrano na dveh fakultetah Univerze v Ljubljani, z lastno zakonsko izkušnjo in z izkušnjo materinstva izrisujem primere in zgodbe, ki se rojevajo v meni, ko vsega nabranega znanja in izkušenj ne zmorem in ne želim držati znotraj sebe.

Danes to delim z vami, dragi moji bralci. V branje in razmišljanje vam predajam vse, do česar sem se izkustveno dokopala v vseh letih dela s pari v Svetovalnici.«

Metka Kuhar

Iskreno o partnerstvu je naša knjiga tedna, kar pomeni, da jo lahko zdaj naročite za samo 15,40 €!
???? Knjigo naročite tukaj