Spletni knjižni sejem + Emanat TV

0
294

Emanat na spletnem knjižnem sejmu

20.-25.4.2020www.emanat.si
Vsako leto 23. aprila obeležujemo svetovni dan knjige, ki ga spremljajo Slovenski dnevi knjige v Mariboru. Festival poleg knjižnega sejma navadno ponudi tudi bogat spremljevalni program s prestavitvami knjig, pogovori z avtoricami in avtorji ter drugimi aktivnostmi. Čeprav se zaradi trenutnih razmer 23. Slovenski dnevi knjige v Mariboru prestavljajo pa bomo svetovni dan knjige praznovali v enakem duhu.
Emanat bo s knjižnimi izdajami iz zbirk Prehodi in Prehodi XS, skupaj z drugimi slovenskimi gledališkimi založniki med 20. in 25. aprilom delil stojnico na spletnem knjižnem sejmu.
Vendar pa boste lahko vse naše izdaje po sejemskih cenah kupili ne le v tem tednu, temveč vse do konca aprila! Želeno knjigo preprosto naročite preko e-sporočila na info@emanat.si, plačate jo z nakazilom na naš TRR in v nekaj dneh vam jo pošljemo po pošti.

▶▶ https://emanat.si/si/novice/obelezujemo-svetovni-dan-knjige/

Emanat TV

vsak dan ob 21:00, https://tv.emanat.si
Ker bomo še vse tja do maja v predstavah uživali zgolj preko zaslonov, smo program Emanat TV-ja opremili s ponovitvami ter nekaj novimi predstavami. Vabljeni, da se nam pridružite vsak večer ob 21.00 ob ogledu izbranih produkcij iz našega arhiva. Predstave si lahko ogledate na strani https://tv.emanat.si, za ogled pa sta potrebna brskalnik Firefox ali Chromium. Ob ogledu vabljeni tudi k pogovoru, izmenjavi mnenj ali preprosto k ‘henganju’ v spletni klepetalnici.

▶▶ https://emanat.si/si/produkcija/emanat-tv/