Spremenite depresijo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje

0
91

Frekvenca je prelomno delo o življenju v svetu, ki temelji na energijah; pomirjujoče in korak za korakom nas vodi v višja stanja pozitivnega zavedanja.

S preprosto spremembo frekvence lahko depresijo spremenimo v notranji mir, jezo v spokojnost in strah v navdušenje.

Ko se naučimo uravnavati svoje energijsko stanje, lahko stopimo naproti usodi – v življenje, za kakršnega smo bili ustvarjeni.

Ob povezovanju temeljnih idej kvantne fizike in preverjenih tehnik razvoja intuicije nas knjiga vodi h globljemu razumevanju prepletenosti materialnega in nematerialnega sveta – in nas pri tem nagovarja s toplim, domačim, razumljivim in prelepim jezikom.

Knjiga nas vodi skozi devet korakov procesa preobrazbe in nam za vsakega ponuja vpoglede in konkretna orodja, kako napredujemo skoznje.

1. Duša se združi s telesom

Eden od simptomov prve stopnje je poudarjena enotnost uma in telesa. Zanimati nas začenjajo nove teme, na primer duhovne prakse, razvoj intuicije, iskanje smisla življenja, povezovanje z ‘nadnaravnim’, obsmrtne izkušnje in podobno.

2. Življenjska frekvenca narašča

Naše telo se poskuša prilagoditi višjim frekvencam, kar sprva pretrese našo cono udobja. Pozitivni učinki se pojavijo, če visokofrekvenčni energiji dovolimo pretok in se telo nanjo privaja po naravni poti.

3. Podzavestni um se prazni

Ko vibracijska stopnja čustev in telesa narašča, podzavestne ovire ne morejo več ostati potlačene. Odločiti se je treba za junaški pohod v svojo podzavest.

4. Upor ega

Prav zdaj, ko je bilo videti, da se bomo sprostili od strahov, nastopi naš ego, ki kriči: »Nisem pripravljen umreti!«

5. Razpad ega

Ko ugotovimo, da je ego mrtev, pogosto zapademo v paniko in mislimo, da je konec sveta. Pa ni – kača se je samo prelevila.

6. Sprostitev v svojem pravem jazu

Končno smo dosegli točko, ko se prenehamo boriti in upirati. Naše življenje, zdravje in sreča se dramatično izboljšajo. Zdaj je treba samo še nekaj vaje, da ostajamo v svoji novi domači frekvenci in vzdržujemo novo raven energije in zavedanja.

7. Feniksova preobrazba

Po velikem preobratu na šesti stopnji ni več ničesar, kar bi motilo našo energijo in zavedanje. Razumemo, da smo povezani z vsemi, da se vse vzajemno podpira in da življenje poteka tako, da smo zmožni narediti vse, kar potrebujemo.

8. Revolucionarne spremembe v odnosih

Na zlato pravilo nam ni treba niti pomisliti, saj nas dobesedno zaboli, če poskušamo delovati v nasprotju z njim.

9. Razsvetljeno življenje

Spoznali smo, da se naša usoda razvija na temelju vzajemne povezanosti z drugimi dušami in njihovimi usodami. Odkrili smo nove načine načrtovanja in doseganja ciljev. Rojstvo in smrt izgubljata pomen velikih mejnikov v življenju. Telo je veliko lahkotnejše in prepustno. Doživeli smo izkušnjo raja na Zemlji.

Frekvenco lahko naročite 29 % ceneje in prihranite kar 8 €!