ThetaHealing

0
111

Leta 1995 je Vianna Stibal, mati treh mladih otrok, prejela diagnozo resnega zdravstvenega stanja. Vse, kar je preizkusila z uporabo tradicionalne medicine, je spodletelo, dokler ni uporabila preproste tehnike, ki jo je izvajala pri intuitivnih vpogledih.

Navdušena nad tem, da se je v hipu pozdravila, je začela uporabljati to tehniko pri delu s strankami in opazovala, kako se je ena stranka za drugo čudežno ozdravila. Poimenovala jo je ThetaHealing.

Theta zdravljenje je v bistvu zdravljenje s pomočjo kvantne fizike. Z uporabo možganskih valov theta, za katere se je še nedavno verjelo, da jih dosežemo le v globokem spanju in meditaciji, se izvajalec theta zdravljenja lahko poveže z energijo Vsega, kar je, da prepozna in ozdravi težave v fizičnem telesu ter obenem prepozna in spremeni svoja omejujoča prepričanja.

V knjigi ThetaHealing boste odkrili:

  • kako lahko v trenutku spremenite negativne misli, ki ustvarjajo bolezen,
  • sedem ravni obstoja – koncept, ki vam omogoča, da se povežete z najvišjo energijo ljubezni in Vsega, kar je,
  • kako razviti sposobnost spreminjanja na vseh ravneh: fizični, mentalni, čustveni in duhovni.

ThetaHealing je namreč izredno preprosta in učinkovita tehnika širokega spektra, ki je uporabna na vseh področjih življenja: medsebojnih odnosih, strahovih, manifestacijah, karieri, zdravljenju bolezni in privabljanju obilju. Njena največja uporabnost pa se nahaja v spreminjanju podzavestnih prepričanj, ki v veliki meri vplivajo na naše življenje.

Zdaj pa vam ob nakupu uspešnice ThetaHealing podarimo še knjigo Nadaljevalni ThetaHealing!

V tej izjemni knjigi, ki dopolnjuje prvo, Vianna na podlagi tisočih terapij s svojimi strankami nadalje raziskuje delovanje, proces in koristi ThetaHealinga.

V njej boste izvedeli še več o pomembnosti vaših občutkov in prepričanj. Spoznali boste sedem ravni obstoja in to, kako vam omogočajo, da se povežete z najvišjimi ravnmi ljubezni in energije Vsega, kar je.

»Na samo naravo življenja lahko gledamo kot na čisto energijo. Sedem ravni obstoja predstavlja ples in kroženje te energije. Ta božanska energija je neskončna in preprosto spreminja obliko skozi različne frekvence vibracij.

Ta knjiga ni namenjena zgolj razlagi tega, temveč se osredotoča na energijo, ki prinaša najboljše in najhitrejše rezultate ter prikaže, da se tisto, kar je ustvarjeno, lahko »odustvari« in ponovno ustvari. Nadaljevalni ThetaHealing obsega razumevanje duhovne narave atomov in vedenje, da smo čudovita bitja, ki ustvarjajo resničnost.«

Bon21 lahko v naši spletni knjigarni unovčite samo še do nedelje, 26. 6. 2022. Pohitite z naročilom!