Trnfest

0
276

 

Med 30. julijem in 1. septembrom bo v okviru KUD France Prešeren potekal že 21. tradicionalni festival Trnfest12 in znova popestril poletno dogajanje slovenske prestolnice.

Pet tednov oz. 33 dni in večerov brezplačnega dogajanja znova obetajo program za mlado in staro, za ljubitelje glasbe, gledališča, razstav, filmskih projekcij in tudi za najmlajše.

Dogajanje festivala bo v zadnjem tednu dogajanja znova popestrila Emonska promenada, v okviru Trnfesta pa bo letos že sedmo leto zapored potekal tudi fotografski natečaj TrnFoto11.

Natečaj za kratki film

Trnfest vabi ustvarjalce kratkih filmov – igranih, dokumentarnih in animiranih, da svoje mojstrovine pošljejo na e-naslov Trnfest@gmail.com ali naslov KUD France Prešeren, Karunova 14, Ljubljana, z dopisom ZA TRNFEST – FILM. Izmed prejetih predlogov bomo izbrali filme, ki bodo časovno in žanrsko ustrezali vsebini petih Trnfestovih filmskih večerov. Rok oddaje je 11. junij 2012.

 

Organizator KUD France Prešeren v času festivala znova pričakuje okoli 55.000 obiskovalcev, vsakodnevno dogajanje na dvorišču KUD France Prešeren pa se bo predvidoma tudi letos vsakokrat zaključilo ob 22. uri in se nato preselilo v dvorano.

 

Več informacij bo v kratkem na www.kud-fp.si/trnfest in www.trnfest.si.