Učinkovit načrt, kako premagati zasvojenost s sladkorjem

0
181

Ste vedeli, da sladkor povzroča osemkrat močnejšo zasvojenost od kokaina?

V knjižni novosti Znebite se sladkorja boste prejeli uspešno strategijo in načrt, ki vam bosta pomagala znebiti se nenehnega stresnega prehranjevanja in z drobnimi triki preiti k novi navadi prehranjevanja za moč.

Ob podpori prave hrane boste vsak dan močnejši, lažje boste opravili z izzivi, ki se vam bodo postavili na pot, pa naj bo to pandemija ali kaj bolj osebnega. Prav tako se vam ni treba zanašati na voljo, da bi se uprli hlepenju – moč lahko prihranite za druge stvari!

Naj ste pripravljeni v celoti spremeniti prehrano ali pa že zdaj jeste dokaj zdravo in se le želite znebiti sladkarij, vam bo program, ki ga boste prejeli v knjigi, pomagal dvigniti energijo v neslutene višave, izboljšal se bo vaš spanec in vaša teža bo našla naravno ravnovesje.

Že čez nekaj tednov vas bodo prijatelji začeli spraševati, kaj počnete, saj bodo opazili, da preprosto žarite! In še več, zavedali se boste, da dobro skrbite za svoje zdravje (in če imate otroke, lahko to prenesete tudi nanje).

Pojavi se zanimiv paradoks: ko se znebite sladkorja, življenje postane slajše.

»Poraba sladkorja je na rekordni ravni. Ta strupena snov, ki zasvaja, pripomore k nastanku raka, srčnih bolezni, sladkorne bolezni, avtoimunih bolezni in prekomerni telesni teži. Znebiti se te zasvojenosti je eden od največjih izzivov, s katerim se soočamo. Zato priporočam branje knjige Znebite se sladkorja! Doktor Gioffre je opravil sijajno delo, ko je v svoji novi knjigi predstavil zgoščen, znanstveno podprt načrt, s katerim boste spet lahko prevzeli krmilo svojega zdravja. Če ste zasvojeni s sladkorjem, morate imeti to knjigo

– dr. Peter Osborne, avtor uspešnice No Grain, No Pain

»Dolgo sem preučevala učinke sladkorja in ugotovila, da nas oropa zdravja, kar je povsem res. Povezan je s srčnimi boleznimi, napada periferno živčevje, ohromi imunski sistem in tekmuje z vitaminom C, kar povzroči ogromno škode, ki se jo da popraviti le z omejitvijo uživanja sladkorja. Doktor Gioffre ni le prepoznal težave, ampak vam ponuja tudi načrt, kako premagati odvisnost od sladkorja. Še posebej mi je všeč poglavje o ponovni mineralizaciji telesa, kjer je poudarek na mojem najljubšem mineralu magneziju, ki je tudi najpomembnejši.«

– Carolyn Deal, doktorica medicine, naturopatka, avtorica The Magnesium Miracle, Sugar Without the Icing