Ugodni nakupi v Modrijanovi knjigarni!

0
103

Spoštovani,

Modrijanova zbirka Euroman je uradno izšla 23. aprila 2008, na svetovni dan knjige in avtorskih pravic, v obdobju predsedovanja Slovenije Svetu EU. Je najobsežnejša zbirka, kar jih je kdaj pri nas izšlo v enem dnevu, saj je v njej kar 27 proznih besedil 27 literatov iz 27 držav članic EU. Skupni obseg zbirke je malo manj kot 5400 strani, v povprečju imajo knjige po 200 strani. Dela v zbirki, vključno s slovenskim, so bila napisana v 21 uradnih jezikih EU. Pri nastajanju zbirke je neposredno sodelovalo 46 knjižnih ustvarjalcev.

Bliža se svetovni dan knjige in avtorskih pravic, z njim pa prihajajo 16. slovenski dnevi knjige, tradicionalni knjižni sejem v središču Ljubljane. V tem času se bo Ljubljana poslovila od naslova svetovne prestolnice knjige ter ga predala Argentincem – Buenos Airesu. Praznujte z nami tudi vi, saj vam tri leta po izidu zbirke Euroman nudimo knjige po samo 4,99 € (redna cena knjig iz zbirke je od 14 € do 23 €).

Če si želite dopolniti zbirko, kupiti še kakšno knjigo, vas vabimo, da obiščete Modrijanovo knjigarno. Za več informacij smo vam na voljo na telefonski številki 01 23 22 378 ali na e-naslovu knjigarna@modrijan.si.

Hvala za vaš čas in lep pozdrav iz Modrijanove knjigarne

P. S.: po ceni 4,99 € je mogoče kupiti tudi nekatere druge izbrane naslove – in to samo v Modrijanovi knjigarni! Veselimo se vašega obiska!