Ustvarite svoj svet v svojem bralnem dnevniku!

0
60

Se vam zgodi, da med branjem naletite na čudovito misel, ki bi si jo želeli shraniti, potem pa hitro iščete listek, na katerega jo boste zapisali? Ti listki se potem radi izgubijo in neurejeno ležijo po vseh možnih mapah in zvezkih.

Ali pa se vam zgodi, da ob branju odličnega romana ali priročnika doživite globok uvid v svojo trenutno življenjsko situacijo, ob katerem se vam porajajo ideje za spremembe in preobrat v vaših življenjskih odločitvah, vi pa ne veste, kam bi si to v tistem trenutku zapisali? Verjetno si mislite, da si boste že zapomnili, potem pa čez nekaj dni pozabite, kaj ste si želeli zabeležiti.

Da se vam takšne stvari ne bi več nikoli dogajale, smo ustvarili čudovit bralni dnevnik Moj svet iz besed.

Ta edinstveni bralni dnevnik bo vaša beležka za čudovite citate in misli, vaš sopotnik za osebno rast, zakladnica idej, ki jih poraja branje, in dragocena spominska knjižica, ki bo še veliko let hranila vaše bralne dogodivščine.

Vabimo vas, da se nam pridružite na čarobnem bralnem potovanju!

Samo danes, bo dnevnik vaš za le 13,60 €! Z brezplačno poštnino boste tako prihranili kar 7,30 €!

Popust se samodejno obračuna na blagajni – na prvem koraku nakupa še ne bo viden. Dnevnik dodajte v košarico, ko boste nakup zaključili, boste avtomatsko prejeli popust.

p. s. Ali ste vedeli, da lahko s komentiranjem knjig prejmete še dodatne popuste? Vaše mnenje bomo nagradili z 10 točkami zvestobe, kar je enako 0,50 €! Za komentiranje se je potrebno prijaviti. 

Odjava