V živo preko spleta: PALOMA

0
28

 

Dragi prijatelji!

Ker bo, kot kaže, še nekaj časa trajalo, da se bomo srečali v živo, začenjamo neposredne spletne prenose naših predstav.

Prva bo na vrsti Paloma, predstava, v kateri je mlada ekipa spregovorila o tovarni, kraju, ki je vzrasel okoli nje, in ljudeh, ki so ju gradili. In se spraševala, iz česa je stkana nostalgija po časih socializma in zakaj včasih prežame tudi tiste, ki jih na svoji koži še občutili niso.

 

 

Sobota, 9. 1., ob 19.00
Torek, 12. 1., ob 20.00
Sreda, 13. 1., ob 20.00

 

 

Foto Željko Stevanić IFP/Arhiv CTF UL AGRFT


Brina Klampfer, Kaja Blazinšek

PALOMA

Režija: Brina Klampfer

Koprodukcija: Slovensko mladinsko gledališče, AGRFT in društvo KUD Krik

»Pri tem pa vsekakor ne gre zgolj za interpretacijo faktov o tovarni, ta namreč služi le za kronološki skelet, marveč imamo pred seboj uspešen spoj humorja in nostalgije, močan gledališki izdelek, ki prek zgodbe o Palomi servira dozo preteklega časa socializma v jukstapoziciji z današnjo vladavino kapitalizma. […] Snovalci predstave gledalcu ne dovolijo nikakršne ležernosti, marveč polno zbranost – kar ob tako privlačno zastavljeni predstavi, kot je Paloma, ni nikakršen problem.« (Matic Ferlan, 30. junij 2020)

 

 

Cena vstopnice za ogled preko spleta: 9 €

Predstavo bomo odigrali na zgornjem odru, jo snemali s tremi visokoločljivostnimi kamerami in neposredno prenašali preko spletnega mesta Tretji oder

  • Z enim uporabniškim računom lahko v izbranem terminu kupite samo eno vstopnico, saj ena vstopnica omogoča ogled na eni napravi.
  • Predstavo si lahko ogledate na katerikoli napravi, na kateri ste prijavljeni v svoj uporabniški račun.
  • Če bi radi kupili več vstopnic za isti termin, izberite možnost nakupa darilnih vstopnic, ki jih lahko posredujete drugim.

 

Pokroviteljica predstave je Paloma, higienski papirji, d. d.