Vabilo na majski večer z zamejskimi ustvarjalci »Sredi domovine«: dr. Helga Mračnikar

0
80

Spoštovani,

na Uradu Vlade Republike Slovenije za Slovence v zamejstvu in po svetu v sredo, 31. maja 2023, ob 18. uri pripravljamo majski večer z zamejskimi ustvarjalci »Sredi domovine«. Tokrat se bo predstavila koroška Slovenka in avtorica knjige Mamin glas dr. Helga Mračnikar.

Pogovor z avtorico knjige in z njenim urednikom mag. Hanzijem Filipičem bo vodila državna sekretarka na Uradu Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu Vesna Humar.

 

V okviru niza večerov pod naslovom Sredi domovine na Uradu Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu gostimo izjemne ustvarjalce, ki živijo in delujejo zunaj matične domovine. Vsi ljubitelji literature, glasbe in drugih umetnosti imate tako priložnost, da v prestolnici od blizu spoznate zamejske in izseljenske ustvarjalce ter njihove stvaritve.

 

Vljudno vas vabimo na ta čudovit zamejsko obarvan večer, veseli pa bomo tudi,  če vabilo in utrinke dogodka delite tudi z vašimi bralci, poslušalci oziroma gledalci.

 

Celotno vabilo prilagamo v priponki.

 

Za dodatna vprašanja se lahko obrnete na Ano Šket, svetovalko za odnose z javnostjo na Uradu Vlade RS za Slovence v zamejstvu in po svetu, na telefon: (+386) 31 751 632 ali na elektronski naslov: ana.sket@gov.si.

 

Vljudno vabljeni!