Vabilo na predstavitev knjige Alaina Badiouja Rapsodija za gledališče

0
46
Če se novice ne naložijo pravilno, prosimo kliknite tukaj.
Logo
Knjižnica MGL

Spoštovani,

z veseljem vas obveščamo, da je v zbirki Knjižnica MGL izšla nova knjiga:

Alain Badiou
Rapsodija za gledališče
Prevajalka Katja Zakrajšek
Knjižnica MGL (176)

Kot v spremni besedi h knjigi poudari Mladen Dolar, na svetu skoraj ni filozofa, ki bi gledališču posvetil toliko časa in energije kot Badiou, in to ne le kot pisec filozofskih refleksij o gledališču, temveč tudi kot gledališki avtor in praktični sodelavec.

Vabimo vas na spletno predstavitev knjige, ki bo na našem kanalu YouTube potekala v živo v četrtek, 28. januarja, ob 19. uri. Delo in avtorja bosta predstavila prevajalka Katja Zakrajšek in pisec spremne besede Mladen Dolar, izbrane odlomke iz knjige pa bo interpretiral član igralskega ansambla MGL Branko Jordan. Moderatorka spletnega dogodka bo urednica knjige in zbirke Petra Pogorevc.

Knjigo Rapsodija za gledališče lahko tako kot druge naše edicije in izdelke posamezniki kupijo v spletni trgovini MGL. Naročila sprejemamo preko e-pošte na naslovu blagajna@mgl.si. Pri naročilu po e-pošti je poleg želenih izdelkov, potrebno navesti tudi želeni način plačila in dostave. Naročene artikle lahko pošljemo po pošti. Strošek dostave za naročila do 20 eur je 2 eur, za naročila nad 20 eur je dostava brezplačna.