Vikend meditativni oddih s Sarabraj, avtorico knjižne uspešnice Ranljiva

0
118


 

Prisrčno vabljeni, da se 17. in 18. junija pridružite Sarabraj Tjaši Artnik Knibbe na čudovitem zdravilnem vikend oddihu!

Druženji bosta potekali v Plesnem studiu Intakt, kjer boste v posebnem energijskem polju odložili bremena, tesnobnosti ter čustveno navlako.

Združili boste zdravilni gib svetlobnega telesa z globoko čuječimi meditacijami, se napolnili s kozmično energijo in širili v neskončno Zavest. Ob tem pa budili moči Srca.

Sarabraj je mednarodno delujoča buditeljica v Duha, ustanoviteljica zdravilnega centra za širjenje zavesti LaLumina na Nizozemskem, učiteljica kundalini joge ter zdravilka.

Je pa tudi avtorica knjižne uspešnice Ranljiva, v kateri je zbrala svoje zgodbe z Jakobove poti, 850 km dolge poti prisotnosti, prebujenosti in miline.

Več o knjigi

Srečanji bosta usmerjeni v čuječe vzpostavljanje umskega, telesnega ter duhovnega ravnovesja.

Pretočne vaje in meditacije, ki jih boste izvajali, bodo odlično vplivale na ravnovesje metabolizma, sprostile zakrčene mišice ter predvsem umirile od misli utrujeno glavo. Energijski poriv bo prebujal vaš potencial za celovitost in izjemno moč Duše.

Energijsko potovanje je primerno za vse, ki si želite:

  • Sprostiti napetosti ter občutke zastale, nepretočne energije.
  • Preseči omejitve uma in ustvarjati svojo resničnost iz polja brezmejnega potenciala.
  • Odkriti notranjo Tišino in Prisotno Globino ter sprostiti Potenciale uma, ki jih takšen stik prinaša (zbranost, učinkovitost, jasno manifestiranje, milina, pretočnost, brezpogojna ljubezen).

Vaje so zanimiv preplet čuječega giba, prijetne glasbe, igrivih jogijskih vaj, globoko prisotnega giba ter izjemno kreativnega nabora dihalnih vaj. Ob tem pa boste dali posebno pozornost tudi na zdravilne energije, ki jih Sarabraj med srečanjem aktivira.

Prispevek za udeležbo znaša 150 €.

Za prijavo pišite Tjaši na e-naslov tjasiartnikknibbe@gmail.com.

Vabljeni v sočutno skupnost ranljivih in iskrivih!