Vodnik za premagovanje sramežljivosti za otroke samo 14,32 €

0
186

Bodi pogumen je praktičen vodnik, ki bo otrokom od sedmega do enajstega leta starosti pomagal postati pogumnejši in premagati sramežljivost.

Otrok bo v njej s pomočjo Jema – prijaznega in spodbudnega lika, s katerim se lahko poistoveti – delal zabavne in simpatične vaje, med katerimi se skrivajo številni koristni nasveti, navdihujoče trditve in praktične informacije za starše.

Knjiga je preprost in zabaven delovni zvezek za otroke, ki ga lahko izpolnjujejo sami ali skupaj s starši ali skrbniki.

Združuje dokazano učinkovite metode kognitivno-vedenjske terapije, ki jih uporabljajo otroški psihologi v šolah, in preproste vaje, s katerimi se bo otrok naučil premagati sramežljivost.

Vaje v knjigi bodo otroku pomagale, da bo začel ceniti svojo edinstvenost in edinstvenost drugih. Z njihovo pomočjo se bo začel bolj zavedati svojih misli, spoznal pa bo tudi tehnike za pozitivno mišljenje. Te mu bodo pomagale razumeti njegova čustva in se o njih pogovarjati ter preizkusiti nove načine, kako biti pogumen.

Dodan je tudi uvod v tehnike čuječnosti, ki otroku omogoča, da se začne bolj zavedati sebe. Knjiga spodbuja prepoznavanje njegove povezanosti s svetom okrog sebe, njegovimi čuti in notranjim mirom – čemur naravno sledita občutek svobode in samozavesti.

Bodi pogumen uporablja informativen in holističen pristop, otroku pa prijazno približa tudi pomembnost zdrave prehrane, spanja in gibanja, hkrati pa ga nauči preprostih tehnik za uvajanje koristnih sprememb.

Knjigo lahko samo še nekaj dni naročite 20 % ceneje, za samo 14,32 €!