Začnite ustvarjati duhovne odnose, ki podpirajo vašo osebno rast

0
83
»Ne glede na to, kako imenujete svojo pot, ta ni duhovna, če vaši odnosi ne postajajo vse bolj zavestni in ljubeči,« nagovarja bralca Gary Zukav, eden največjih duhovnih učiteljev našega časa.

V svoji uspešnici Duhovno partnerstvo razodeva globoko, povsem novo dinamiko odnosov, ki nam omogoča, da uresničimo svoj polni potencial in ustvarjati pristno moč.

Duhovni odnosi niso namenjeni le parom, ki so poročeni ali v zvezi; ustvarjajo jih lahko vsi posamezniki, ki se odločijo, da bodo kot enakovredni partnerji sodelovali z namenom duhovne rasti. Namen duhovnih partnerstev je namreč duhovna rast in vaše sodelovanje v njih vas v vseh pogledih podpira, da osebnostno rastete.

Ta knjiga, polna navdihujočih primerih in praktičnih nasvetov, nas opolnomoči in nam omogoča raziskovanje svojih čustev, namer, izbir in intuicije, ki jih nato lahko uporabimo za izjemno duhovno rast.

Svet okrog nas in naš notranji svet se spreminjata; ta svetovna uspešnica je zemljevid na tej poti.

Pet tibetancev
PRODAJNA USPEŠNICA

Duhovno partnerstvo

Potovanje do pristne moči

19,20 € 24,00 €
Prelistajte jo tukaj

Gary Zukav je s svojo nežno prisotnostjo, humorjem in modrostjo več milijonov ljudi navdihnil, da so spoznali najvišji potencial svoje duše. Izjemen učitelj in avtor štirih zaporednih uspešnic na lestvici New York Timesa je predan izjemni transformaciji človeške zavesti, ki se odvija v današnjem času – edinstvenemu preobratu v človeški izkušnji.

Ta preobrazba ni nič manj kot revolucija duše, ki se dotika vseh človeških src in temelji na duhovni rasti, zavestni odločitvi in čaščenju Življenja.

»Duhovna rast je za nas tako nujna kot sončna svetloba za rastlino. Iščemo partnerje, s katerimi lahko duhovno rastemo, namesto tistih, s katerimi lahko dosegamo skupne cilje. Preživetje ni naš edini cilj niti nam ne zadostuje. Hrepenimo po nečem več, in medtem ko si prizadevamo za izpolnitev, ponovno opredeljujemo duhovnost, odnose in evolucijo.«

Gary Zuka

Duhovno partnerstvo lahko za kratek čas naročite 20 % ceneje in prihranite kar 4,80 €.
Knjigo naročite tukaj