Založba Primus: Koda izjemnega uma

0
85

Kaj če vse, kar mislimo, da vemo o delovanju sveta – naše ideje o ljubezni, izobrazbi, duhovnosti, delu in sreči – temelji na pravilih, ki se prenašajo iz generacije na generacijo, vendar več ne držijo?

Koda izjemnega uma je svetovna uspešnica, v kateri boste odkrili, kako se osvoboditi okov vsakdanjega življenja. Vse, kar vemo o svetu, namreč temelji na našem pogojevanju in navadah, zato večina ljudi svoje življenje živi na podlagi omejujočih pravil in zastarelih prepričanj.

Vishen Lakhiani, svetovno priznan strokovnjak za osebno rast, v njej opisuje deset korakov za razumevanje in izboljšanje sebe, pri čemer združuje integralno teorijo, sodobno duhovnost, evolucijsko biologijo in humor.

Ti koraki zanesljivo delujejo, saj temeljijo na izkušnjah več kot petih milijonov ljudi, ki jih je Lakhiani dosegel preko svoje spletne platforme Mindvalley, in več sto urah intervjujev z največjimi umi današnjega časa, vključno z Elonom Muskom, Richardom Bransonom, Arianno Huffington, Michaelom Beckwithom in drugimi vizionarji.

V njej boste odkrili 10 neobičajnih zakonov, s katerimi boste preobrazili svoje življenje in uspeli pod svojimi pogoji.

»Vaše življenje se ne zgodi samo po sebi. Doživljate ga natanko tako, kot ste ga oblikovali. Če ste nezadovoljni z razmerami, v katerih živite, lahko dele, ki vam niso všeč, razstavite in jih ponovno sestavite. Vishen pa vam poda načrt, s katerim lahko po korakih to tudi dosežete. Vaše dneve bo napolnilo več veselja in manj stresa. Ta knjiga je vodnik, po katerem si lahko izdelate popolno življenje. Ob tem pa vas bo še zabavala.«

Koda izjemnega uma je naša knjiga tedna, zato jo lahko zdaj naročite kar 30 % ceneje!