Zasebna branja in Prosti trg na Dnevih poezije in vina

0
174

Dragi ljubitelji poezije in vina, letos vas v okviru festivala Dnevi poezije in vina, ki bo med 25. in 28. avgustom potekal na Ptuju, vabimo, da se nam pridružite pri dveh prav posebnih projektih prebiranja poezije:

PROSTI TRG
je odprto branje, ki ga Festival že drugič pripravlja skupaj z revijo Mentor. Mikrofon bomo ponudili vsem, ki si želijo predstaviti svojo poezijo obiskovalcem in udeležencem festivala. Dobimo se v soboto, 28. 8., med 13.00 in 16.00 na Vrazovem trgu na Ptuju. Prijave bo do 28. 8. do 12.00 zbirala Staša Pavlovič (stasa.pavlovic@zalozba.org). Postanite del edinstvene atmosfere! Več na www.poezijainvino.org.

ZASEBNO BRANJE je posebna izkušnja – pogovor z avtorjem v ozkem krogu in pesniško branje na različnih skritih in zasebnih lokacijah Ptuja ob spremstvu ptujskega gostitelja. Na manj znane, a posebej lepe in zanimive kotičke Ptuja vas bomo vsakič spremili izpred festivalske infotočke na Vrazovem trgu. Ker je število mest omejeno na 12–20 mest (število mest se spreminja od lokacije do lokacije), vas vabimo, da si svoje mesto rezervirate na info@zalozba.org. Več na www.poezijainvino.org.

Urnik Zasebnih branj:

sreda, 28.8. ob 17. uri, PTUJSKI GRAD, VINOTEKA: Fabio Scotto, Nadja Dobnik, Ivan Dobnik, Gostitelj: Aleš Arih

Zbirno mesto: dom KULTure ob 16.45.

četrtek, 26.8. ob 18. uri: Laura Solomon in Pregor Podlogar, Gostiteljica: Tjaša Mrgole

Zbirno mesto: dom KULTure ob 17.45.

petek, 27.8.ob 18. uri: Georgi Gospodinov in Ljudmil Dimitrov, Gostiteljica: Nevenka Doblekar

Zbirno mesto: dom KULTure ob 17.45.

sobota, 28.8. ob 17. uri: III. MITREJ: Yuyutsu Ram Dass Sharma in Evald Flisar

Zbirno mesto: dom KULTure ob 16.30