Že poznate svoj Human Design – osebni načrt, tako edinstven, kot so vaši prstni odtisi?

0
176


»Samo bodite to, kar ste,« pravijo. Kolikokrat ste že slišali te besede? Pogosto jih izrečemo, da pomirimo živce parajoč prvi zmenek, zastrašujoče povabilo na družabni dogodek ali prvi dan na novem delovnem mestu. Vselej je nekje nekdo oborožen s tem dobronamernim nasvetom: »Ne skrbi, bodi, kar si, in vse bo v redu!«


Težava je v tem: koliko izmed nas sploh ve, kaj pomeni »biti to, kar si«? Kdo je ta »pravi jaz« – notranje bitje, ki se drži zase in se skriva za masko, ki si jo nadene za večino javnih soočenj, ta resnična oseba, ki smo mi, slečeni ega in lepega obnašanja, namenjena le pridobivanju spoštovanja, odobravanja ali priljubljenosti?

Spoznajte svoj pravi jaz s sistemom Human Design

Human Design je zrel za te čase, ki se nenehno spreminjajo: spodbuja nas, da pokončno spoznavamo samega sebe in prevzamemo odgovornost za to, kar smo.

Gre za sistem, ki baklo astrologije ponese stopnjo višje, saj prinaša podrobna navodila za življenje, hkrati pa gre za orodje, s katerim lahko ovrednotimo samega sebe.

Human Design je naravni naslednik astrologije,

nekaj starega odpira pot novemu.

Denimo, če ste se rodili v znamenju tehtnice, že veste, da se razlikujete od drugih tehtnic, a morate kljub temu prebirati enake napovedi. Brez poglobljene astrološke analize ste vsi umeščeni v isti predal. Human Design pa vam razkrije in pozdravlja vašo edinstveno osebnost.

S tem v mislih bi se bilo v prihodnje bolje predstaviti kot: »Pozabite na svoje astrološko znamenje in raje povejte, kakšen je vaš Human Design.«

Kako torej deluje?

Human Design črpa iz štirih starodavnih modrih tradicij, ki jih pretoči v popolnoma novo metodo. Gre za tehnološko dodelan načrt osebe, za katero ste bili rojeni.

Izdelan je na podlagi izračuna vašega natančnega položaja v prostoru in času glede na sončni sistem in ozvezdja v trenutku vašega rojstva.

Toda v nasprotju z astrologijo, po kateri je nebo razdeljeno na dvanajst delov (zodiakalna znamenja), ga Human Design razdeli na štiriinšestdeset kanalov človeškega genetskega koda oziroma na štiriinšestdeset heksagramov Yi jinga, starodavnega kitajskega sistema za boljše razumevanje človeške narave. Vsak od teh delov ima svoj edinstven pomen, ki prinaša globlje razumevanje lastnosti, ki predstavljajo naše bitje.

Več o tem, kaj na nas vpliva v trenutku našega rojstva in kako si izračunamo svojo življenjsko karto, pa razkrivamo v novem članku na našem blogu.

Kliknite tukaj