21-dnevni tečaj ljubezni do sebe samo 11,90 €

0
39

V prihodnjih treh tednih boste izvedeli, kako si lahko s preprostim samoopazovanjem v ogledalu preoblikujete življenje.

Vaje pred ogledalom, uspešnica Louise Hay, ki obsega 21-dnevni tečaj za vzpostavitev ljubečega odnosa s samim seboj, je eno najbolj ljubečih daril, ki si jih lahko poklonite.

Večina med nami sprva stežka sede pred ogledalo in se sooči s samim seboj.

Toda sčasoma se te vaje spremenijo v igro pred ogledalom. Takrat naše ogledalo ni več naš sovražnik, ampak postane naš spremljevalec, najdražji prijatelj.

Jasno vam pokaže, na katerih področjih potrebujete spremembe, če želite živeti radostno in celovito. Več ko si boste pred ogledalom dajali poklonov, se odobravali in podpirali v težkih časih, globlji in prijetnejši bo odnos, ki ga imate do sebe.

Ko se naučite izvajati vaje pred ogledalom, se naučite skrbeti zase na globlji ravni, kot ste to počeli doslej. Veliko bolj se zavedate besed, ki jih izrekate, in stvari, ki jih počnete.

Ko se vam zgodi nekaj dobrega, lahko stopite pred ogledalo in rečete: »Hvala, iskrena hvala. To je čudovito! Hvaležna sem.«

Če se vam zgodi kaj slabega, lahko stopite pred ogledalo in rečete: »Nič hudega, rada te imam. Kar se je zgodilo, bo minilo, a te imam vseeno rada in vedno te bom imela.«

Morda se vam zamisel izvajanja vaj pred ogledalom zdi preveč preprosta, da bi prinesla pozitivne rezultate. Toda Louise je vedela, da so najbolj preprosta dejanja pogosto najpomembnejša. Že ena sama drobna sprememba miselnosti lahko izzove ogromne življenjske spremembe.

Z rednim izvajanjem vaj boste posadili seme, ki bo zraslo v nove, zdrave miselne navade, ki bodo na stežaj odprle vrata veselemu in izpolnjujočemu življenju.

Vaje pred ogledalom lahko za kratek čas naročite za samo 11,90 €!