Duhovne prakse in orodja Wayna Dyerja, ki vam bodo spremenili življenje

0
166

Wayne Dyer je v knjigah in na predavanjih z ljudmi pogosto delil svoja razmišljanja o poti razsvetljenja. Pogosto je rekel: »Ne gre za osebno rast, temveč za samouresničitev, ki je veliko več.«

V svetovni uspešnici Moč prebujenja, ki vsebuje njegove brezčasne modrosti, boste odkrili duhovna orodja, s katerimi boste presegli trenutne okoliščine in stare vzorce ter doživeli izpolnitev.

Wayne vas bo naučil, kako se resnično prebuditi, odkriti svojo notranjo moč, spremeniti svoje miselne procese, postati nenavezani in ukrotiti ego – če naštejemo le nekaj tem te knjige.

Pomagal vam bo razumeti, da je življenje iluzija, tako da boste lahko uzrli širšo sliko in se preobrazili. Poleg tega boste spoznali tri stopnje razsvetljenja in se naučili praks čuječnosti, kot sta vizualizacija in meditacija, da boste laže dosegli višjo zavest.

Sčasoma bosta na vseh področjih vašega življenja zavladala mir in harmonija.

Ta knjiga vam bo pomagala zaživeti v svetlobi in se uskladiti z veličastnostjo Vesolja … in sebe.

»Komaj čakam, da boste prebrali to knjigo. Upam, da boste z vsakomer, ki ga srečate, delili svoje osebne lekcije in izkušnje, ki ste jih doživeli ob branju.

Waynov glas se bo širil z vašim prebujenjem in pogovori z drugimi. Tako zelo si želim, da bi ga lahko v tem trenutku skupaj poklicali, da bi nam samo še enkrat, tukaj in zdaj, pojasnil, da lahko živimo lahkotneje, da se lahko osvobodimo strahu, ega in kaotičnosti, da se lahko odločimo povezovati z božanskim namesto živeti v nesoglasjih, da lahko resnično veslamo svoj čoln nežno, z namero in radostno, po tej blaženi reki življenja. Ko se prebudite, življenje postanejo sanje.«

− Brendon Burchard, avtor knjižnih uspešnic za osebno rast

Pri nakupu boste kratek čas prihranili kar 4,80 €!