Osupljive pripovedi otrok o času, preden so prišli na Zemljo

0
80

Zdi se, da dojenčki in malčki pogosto prispejo sem s spomini na bivanje v duhovnem svetu in svojim družinam pogosto ponudijo dokaze o tem.

Pripovedujejo o pogovorih z Bogom, razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje lastne starše, govorijo o davno preminulih družinskih članih, ki so jih poznali v duhovni razsežnosti.

Dokazujejo, da so njihovi spomini na pretekla življenja resnični, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet – omenjajo celo primere telepatskega sporazumevanja, kot tudi sposobnosti odločanja o svojem prihodu na Zemljo.

Knjiga Otroci se spominjajo nebes avtorja knjižnih uspešnic s seznama časopisa New York Times dr. Wayna Dyerja, ki jo je napisal z Dee Garnes, prinaša osupljive resnične zgodbe otrok, ki se živo spominjajo nebes … iz časa pred svojim rojstvom!

Zbrane pripovedi otrok z vsega sveta, v katerih razkrivajo dokaze, da so sami izbrali svoje starše, da so srečali davno preminule družinske člane v duhovni razsežnosti, ter prepričljivo in natančno govorijo o božanski ljubezni, ki presega ta, snovni svet, so navdihujoč opomnik za odrasle, naj precej bolj dejavno komuniciramo z mladimi prišleki in se zavedamo, da naša tuzemska izkušnja znatno presega to, kar smo sposobni zaznavati s svojimi petimi čutili.

Wayne Dyer o knjigi pravi:

»Že vse življenje obožujem otroke, predvsem novorojenčke, dojenčke in malčke. Če je v prostoru otrok, se mi zdi, da obstaja magnetna povezava, ki pritegne mojo pozornost – preprosto moram vzpostaviti stik. Sem oče osmih otrok in nešteto ur sem preprosto zrl v oči bitja, ki je pravkar prišlo v našo družino. V teh trenutkih zasebnosti pogosto pošiljam radovedna sporočila: otroke prosim, naj mi povedo o Bogu in o tem, kakšen je brezoblični duhovni svet.

Danes imamo ogromno knjig, polnih natančnih znanstvenih dokazov o prejšnjih življenjih ter o navzočnosti angelov med nami. Iztočnice o svetu onkraj našega sveta pa prihajajo iz ust teh otrok, ki so se nedavno pojavili na planetu, v njih pa je še vedno nekaj ostankov nebes, o katerih nedvoumno govorijo.

Ko boste brali očarljive komentarje sveta, ki ga ne vidimo in ne zaznavamo s svojimi petimi čutili, vedite, da so ta bitjeca prepojena z nebesi, ki so naš pravi dom. Ogromno nas lahko naučijo.«

Knjigo lahko samo nekaj dni naročite 30 % ceneje!