Izboljšajte svoj partnerski odnos z eno najuspešnejših terapij na svetu

0
355
Spoznajte, zakaj niste več povezani s svojim partnerjem in kako lahko vajin odnos drastično izboljšate s pomočjo enega najbolj uspešnih pristopov v partnerski terapiji – EFT. ????‍❤️‍????

EFT se osredotoča na oblikovanje in utrjevanje čustvene vezi med partnerjema, tako da prepozna in preobrazi ključne dejavnike, ki negujejo ljubeče odnose med odraslimi: odprtost, usklajenost in odzivnost drugega do drugega. ????

Knjiga Močno me objemi lahko drastično spremeni vaš partnerski odnos, saj odgovarja na ključna vprašanja:

  • kako krepiti povezanost v partnerskem odnosu in
  • kako popraviti »škodo«, ki smo jo (dostikrat povsem nezavedno) povzročili s svojim vedenjem svojemu partnerju – in s tem tudi odnosu.
PRIPOROČAMO

Močno me objemi

Sedem pogovorov za vseživljenjsko ljubezen

22,32 € 24,00 €
???? Prvi del knjige odgovarja na večna vprašanja o tem, kaj je ljubezen, in pojasni, kako se pogosto oddaljimo in izgubimo svoje ljubljene kljub najboljšim namenom in dobremu vpogledu drugega v drugega. Navaja in združuje raziskave bližnjih odnosov, ki so množično izbruhnile v zadnjem času

???? Drugi del je strukturirana predstavitev terapije EFT. Predstavlja sedem pogovorov, ki obsegajo ključne trenutke v ljubezenskem odnosu, in vas vodi skozi korake, kako oblikovati te ključne trenutke, s katerimi boste ustvarili varno in dolgotrajno vez. V vsak pogovor so vključene tudi praktične vaje, ki utrjujejo načela EFT-ja.

???? Tretji del govori o moči ljubezni. Ljubezen ima neizmerno moč, da nam pomaga ozdraviti globoke rane, ki nam jih kdaj prizadene življenje, prav tako pa poveča naš občutek povezanosti s širšim svetom. Ljubeča odzivnost je temelj resnično sočutne, civilizirane družbe.

»Merite svoje življenje v ljubezni. Nič drugega ni smiselno.«

Sue Johnson

Močno me objemi je del naše februarske akcije, kar pomeni, da jo lahko zdaj naročite 1,68 € ceneje????
PS.  ???? Pridružite se nam v tem posebnem mesecu, ko slavimo pravo esenco ljubezni – ljubezen, ki se začne znotraj nas. Prebudite svoje srce z našimi uspešnicami, ki smo jim še dodatno znižali ceno, in odkrijte, kako ljubezen do sebe spreminja vse okoli vas. Pobrskajte tukaj