J. Juul posebej za moške – udeležba brezplačna

0
171

Družbeno odgovorna akcija, namenjena vsem moškim, očetom in možem ter njihovim družinam!

Inštitut za sodobno družino Manami, nosilec projekta Familylab Slovenija, pripravlja v sodelovanju z zavarovalnico Generali in skupino ALTA družbeno odgovorno akcijo, poimenovano »FLEGMA FOTR«, ki je namenjena vsem očetom, možem – in njihovim družinam.

Z izdajo knjige in s predavanjem svetovno znanega in priznanega družinskega terapevta Jesperja Juula želimo očetom in možem ponuditi konkretno podporo, kakršne doslej v našem prostoru še niso bili deležni.

V okviru akcije bomo očetom, možem, staršem ter strokovni in ostali zainteresirani javnosti brezplačno omogočili udeležbo na predavanju Jesperja Juula, kjer bo spregovoril o mnogoterih vidikih očetovstva in partnerstva, od navezave med očetom in otrokom, do vprašanj odgovornosti in moči, agresivnosti in nasilja, pa o ljubezni, avtentičnosti in moških strahovih ter nenazadnje o enem najzagatnejših vprašanj sploh: "Kako naj prepričam svojo ženo, da sem dober oče?"

Udeleženci predavanja in ostali zainteresirani se bodo s pokroviteljema akcije lahko tudi dogovorili za prevzem svojega brezplačnega izvoda knjige za očete in može. Pokrovitelja bosta brezplačno razdelila 2000 izvodov.

Predavanje Jesperja Juula bo v petek, 6. maja 2011, ob 17.00 v Festivalni dvorani v Ljubljani.
Informacije in navodila glede prevzema brezplačne vstopnice so na voljo na www.flegma.si

ZA DODATNE INFORMACIJE, AKREDITACIJO, RECENZENTSKI IZVOD KNJIGE ALI ZA DOGOVOR GLEDE INTERVJUJA Z AVTORJEM pišite na info@familylab.si ali pokličite 031 649 749 (Ivana Gradišnik).

> Več o nagibu za akcijo "Flegma fotr"
> Več o avtorju in predavatelju
> Več o knjigi

 

Novinarje, ki bi jih zanimalo pokritje nekaterih drugih Juulovih javnih nastopov v začetku maja, obveščamo, da mu bo mogoče prisluhniti tudi:

8. maja 2011, od 9.00 do 16.00, Medicinska fakulteta: celodnevna delavnica za zdravnike ter drugo strokovno osebje v pediatriji
10. maja 2011, od 18.00 do 20.00, Hotel Habakuk, Maribor: javno predavanje "Kako reči NE brez slabe vesti"

Za vse dodatne informacije smo na voljo na 031 649 749 (Ivana Gradišnik) ali na info@familylab.si.