Joe Dispenza razkriva, kako lahko postanemo brezmejni in živimo bolj mistično

0
87

Kaj je potrebno, da bi ozdravili svoje telo, ustvarili nove priložnosti ter doživeli transcendentne, mistične izkušnje?

Joe Dispenza v uspešnici Postanite brezmejni združuje nekatera najbolj prodorna znanstvena odkritja s starodavnimi modrostmi, da bi nam pokazal, kako lahko živimo bolj mistično življenje.

Dispenza, avtor uspešnic Placebo ste vi in Odvadite se biti to, kar ste, se v knjigi opira na raziskave, v katerih je odkrival, kako običajni ljudje počnejo neobičajne stvari, da bi spremenili sebe in svoje življenje.

To je moč tega dela: v preprostem, neposrednem in lahko razumljivem slogu Joe Dispenza v eni sami knjigi razkriva odkritja kvantne znanosti, ki lahko spremenijo paradigme, ter poglobljene nauke, ki so jih poznavalci v preteklosti preučevali vse svoje življenje. Razkriva, kako postanemo brezmejni.

Razkriva, kako lahko svoje sanje o prihodnosti spremenite v sedanjo resničnost tako, da prepričate svoje telo, da se nekaj dogaja zdaj. Tako spoznate, kako sprožiti zaporedje čustvenih in fizioloških procesov, ki odsevajo vašo novo resničnost.

Ko sami izkusimo ali smo priča nečemu, kar smo nekoč pojmovali kot nemogoče, se znebimo prepričanj, povezanih s temi omejitvami v svojem življenju.

In prav zato vam lahko ta knjiga spremeni življenje.

Odkrijte, kako odpreti vrata brezmejnemu, da tudi sami postanete brezmejni!